Glamurozan make-up look u jednom potezu: Najbolji tuševi za oči (u svim bojama i formulama)

100 posto postojana i čista linija

by | 30 prosinca, 2022
Najbolji tuševi za oči

Kad je u pitanju šminka, malo je proizvoda koji su zaslužni za tako dramatičnu transformaciju izgleda od tuša za oči ili eyelinera. Od klasičnog cat eye looka i dvostrukih krilaca do “plutajuće“ linije na kapcima, tuš je svestrani beauty alat koji će u trenu podići svaki make-up.

Uz mnoge opcije tekućih tuševa za oči, kako pronaći onaj pravi? Ukratko, na tržištu su uglavnom najdostupnije tri različite vrste tuša: u olovci, flomasteru ili u bočici koja može imati dvije vrste aplikatora.

Kako odabrati tuš za oči

Kad kupujete novi tekući tuš, najbolje je da nabavite onaj čiji aplikator odgovara vašem umijeću nanošenja linera. Ako ste tek počeli upotrebljavati tuš, lakše ćete nanijeti crtu aplikatorom koji nalikuje na vrh flomastera nego tankim kistom. Čvrsti vrh daje vam veću kontrolu i ostavlja manje prostora za pogreške.

Pri odabiru novog eyelinera, uzmite u obzir i boju i završni finish koji tuš ostavlja na kapcima. Crni eyeliner je klasika, ali ako radije birate tuš u boji odaberite pigment koji je kontrastan nijansi vaših očiju. Također, imajte na umu da većina tekućih eyelinera, kada se osuši, postaje mat, a ako želite blistavi sjaj na svojim očima, odaberite onaj s vinilnom završnicom.

Konačno, razmislite kakva vam je potrebna formula. Treba li vam tuš koji će ostati postojan i netaknut i nakon čitave noći plesa, vodootporne formule su najbolji odabir. U većini drugih slučajeva, vjerojatno će vam odgovarati tuš s nevodootpornim molekulama, ali s dugotrajnom formulom.

Najbolji tuševi za oči

Pronaći najbolji tekući tuš (onaj koji se neće razmazati, zamrljati ili precrtati) često je lakše reći nego učiniti. Zato smo  istražili ponudu i sastavili galeriju onih koji slove za višegodišnje bestselere i miljenike svjetskih make-up artista. Pronašli smo klasične crne tuše, ali i one u bojama, u svim dostupnim formulama i završnicama. Inspirirajte se!

Pročitajte: 8 originalnih ideja za božićni make-up look kako biste ovih blagdana zablistale

Foto: @kdeenihan, PR