7 losiona za tijelo koji tako dobro mirišu da vam parfem neće trebati

Umjesto parfema, ovih dana nanosimo parfimirane kreme

by | 9 lipnja, 2023
najbolji mirisni losioni za tijelo

Ne trebate birati između učinkovite hidracije kože i neodoljivog mirisa. Ovi parfimirani losioni za tijelo fantastičnog mirisa donose najbolje od oba svijeta.

“Mirišeš nevjerojatno” vjerojatno je jedan od najboljih komplimenata koji možete primiti, ali što ako vam kažemo da ovo priznanje ne mora uvijek biti rezultat skupog parfema?

Iako možda mislite da mirisni losioni za tijelo mirišu samo u trenucima dok ih nanosite na tijelo, da bi već za nekoliko trenutaka njihova mirisna esencija evaporirala, postoje proizvodi čije će vas mirisne molekule, poput najfinijeg parfema, obavijati kroz cijeli dan. Ne samo da su losioni jedan od najjednostavnijih i najdugotrajnijih načina da namirišete svoje tijelo već mogu dodati i dašak luksuza vašoj svakodnevnoj njezi tijela.

Pročitajte: 10 najboljih krema za ruke koje će spasiti vašu kožu ove zime

7 najboljih parfimiranih losiona za tijelo

Da bismo vam pomogli pronaći neke od najljepših mirisnih opcija iz drogerija, odvojili smo vrijeme da odaberemo one najbolje. Sve ove losioni krasi bogata hidracija, ali u fluidnim formulama, tako da ne ostavljaju ljepljivi trag. I svi neodoljivo mirišu da će vam, vjerujete nam, biti teško odlučiti se za samo jedan.

 

Pročitajte: Ovako mirišu sunce i more: 14 najpopularnijih parfema za ljeto 2023. u koje vrijedi investirati

Foto: iStock/Getty Images Plus