NAJBOLJI NAČIN kako ćete sačuvati make-up i tijekom tuširanja

by | 17 lipnja, 2017

(foto: weheartit)

Spojila je nespojivo – i dobila savršenu šminku na licu nakon tuširanja.

Postoje određeni trenuci u životu žene kada šminka na njoj izgleda gotovo savršeno. Prije spavanja i odmah prije tuširanja.

Na svu sreću, 22-godišnja Lauren iz Teksasa smislila je genijalan način kako će sačuvati svoj izgled tijekom tuširanja i ostavi šminku netaknutom. Znala je da prije izlaska s prijateljima mora oprati kosu jer je masna, ali je isto tako htjela sačuvati savršenu šminku na svom licu.

(foto: Tumblr)

Nije imala puno vremena i morala je brzo razmišljati i smisliti neko kreativno rešenje za njezin problem – i to joj je pošlo za rukom. Prije nego što je uskočila pod tuš, Lauren je na lice stavila masku za ronjenje i tako osmislila ultimativnu zaštitu za savršenu šminku.

(foto: Tumblr)

Možda će se ovo mnogima učiniti kao drastično rješenje, ali jedino možemo reći da njezina metoda funkcionira i šminka joj i nakon kupanja stoji netaknuta. Usprkos vodi i pari, njezine guste obrve i savršeno duge trepavice su netaknute. Ipak, kao i uvijek, postoje i oni koji nisu oduševljeni njezinim izumom i koji bi radije gurnuli kosu pod slavinu i oprali je u umivaoniku kako bi zaštitili šminku.