Način na koji se ljubite zbilja puno može reći o vašem odnosu

by | 13 siječnja, 2020

Ljubljenje ugodan način pokazivanja bliskosti. Ono ima jednu od glavnih uloga u održavanju vaše ljubavne veze jakom, a postoji puno vrsta poljubaca s različitim konotacijama.

Točnije, način na koji se ljubite može otkriti puno toga o vama i vašoj vezi.

Nježan poljubac

Blagim, polaganim dodirivanjem partnerovih usana pokazujete koliko ste bliski voljenoj osobi i koliko se ugodno osjećate u ovoj vezi. Osim toga, uživate u zadirkivanju i malim provokacijama pa tako i na ovaj način izazivate partnera da poželi nešto više od nježnog ljubljenja.

Poljubac u obraz

Spontani poljupci u obraz pokazuju da vaša veza ide u pravom smjeru. Tako pokazujete naklonost, ali i otkrivate kako je vaš romantični odnos utemeljen na iskrenom prijateljstvu.

Spiderman-poljubac

Kultni trenutak filma o Spidermanu bio je “Spiderman-poljubac”, scena u kojoj je Peter visio naopako, a Mary mu je udijelila strastveni poljubac. Iako je prilično nepraktično u potpunosti kopirati ovaj poljubac, “naopako ljubljenje” je pokazatelj spontanosti. Vi ste osoba koja voli improvizirati i uvijek se trudite pronaći način kako da začinite svoj ljubavni život.

Brzi poljubac

Brzi i lagani dodir usnama u znak pozdrava je jednostavan, nevin i ne baš pretjerano romantičan način ljubljenja. No, istovremeno je pokazatelj da se osjećate potpuno opušteno u ovoj vezi.

Francuski poljubac

Majstor svih poljubaca. Izražava senzualnost, želju i romantiku, a ako je francuski poljubac vaš omiljen stil ljubljenja, onda ste strastveni i avanturistički ljubavnik.

Duge pauze između poljubaca

Ovakvo polagano ljubljenje otkriva da ste mislilac koji uvijek dva puta razmisli prije nego donese konačnu odluku. No, pripazite jer bi drugoj strani takvo ljubljenje moglo dosaditi.

IZVOR: INDEX.HR