Način na koji nosite torbu otkriva vašu osobnost

by | 21 ožujka, 2014

Osim cipela, jedna od najvećih ženskih ‘boljki’ su i torbe. Nebitno jesu li male, velike, sportske, klasične ili elegantne – način na koji ih žene nose dosta govori o njihovom karakteru.

torba

Stručnjak za govor tijela Patti Wood tvrdi da način na koji žena nosi torbu puno govori o njezinoj osobnosti.

Preko ruke – Ukazuje na moć i samopouzdanje. “Nosite torbu kao da je orden časti. Osjećate se superiorno i nadmoćno”, kaže ona.

Nekoliko torbi u isto vrijeme – Veću torbu nosite preko ramena a manju držite u ruci? Izmoreni ste i iscrpljeni. Imate problema s koncentracijom i pomalo ste odsutni.

Preko ramena – “Žene koje nose torbu na ramenu, prebačenu na suprotni bok dok su im ruke slobodne, svjesno skrivaju dio svoje figure i odjeće’, pojašnjava Wood.

Torbicu držite ispred sebe s obje ruke – Najčešće dolazi u kombinaciji sa sramežljivim osmijehom i prekriženim nogama. Zauzimate pomalo obrambeni stav i ostavljate dojam da štitite svoje stvari. Ukoliko takav stav zauzmete na sastanku, to pokazuje da se osjećate čudno jer ne znate kako će sve završiti.

Torba s dugačkim remenom – Obješena na ramenu i visi na dugačkom remenu. Šaljete poruku kako nemate kontrolu nad svojim životom.

Izvor: haber.ba