Muškarce rođene u ovim horoskopskim znakovima pomisao na brak ne oduševljava

by | 6 studenoga, 2019

Brak nije nešto čemu svi teže i nekim ljudima je nezamislivo provesti život samo s jednom osobom. Kad je riječ o horoskopu, po tom se pitanju izdvajaju tri horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju vječni neženje.

Blizanci

Muškarcima rođenima u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni avanture i otkrivanja novih stvari, teško im je zamisliti se u vezi s jednom ženom do kraja života, a obuzdati ga može samo partnerica koja će ga stimulirati intelektualno. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Jarac

Jarčevima je teško prihvatiti monogamni način života i smatraju da su otvorene veze puno prirodnije. Oni to i jasno daju do znanja svojim potencijalnim partnericama od kojih također ne očekuju da žive u monogamiji, a izdajom smatraju samo emotivni preljub.

Vodenjak

I za Vodenjake je monogamija nešto posve neprirodno i naporno jer su rođeni avanturisti koji žive za izlaske, zabavu, putovanja i nova poznanstva. Provesti život s jednom osobom za njih je potpuno nezamislivo i puno su im draža kratka i intenzivna poznanstva. Zato muškarci u ovom znaku najčešće ostaju neženje, kako piše Index.

Foto: Matheus Ferrero / Unsplash

IZVOR: N1.HR