MONOKROMATSKI GRAFIZAM i toksične boje u proljetnoj eNVy room kolekciji

by | 11 svibnja, 2017

Retro estetika i ženstveni krojevi snažno su ucrtani u DNK modne kuće eNVy room, no svakom novom kolekcijom Vjeko Franetović i Nikica Ivančević dokazuju da je njihov dizajnerski potpis puno više od standardnog romantičarskog usmjerenja.

Brend eNVy room svakom novom kolekcijom nenametljivo, ali primjetno rekonstruira svoje prepoznatljive krojeve haljina, postupno unoseći sve veći broj outwear komada kao što su jakne i kaputi sa zanimljivim dizajnerskim rješenjima i detaljima. Ove sezone predstavljaju svoju verziju popularnih hoodica, koje su majstorski uklopili u proljetnu kolekciju začinjenu toksičnim bojama kao što su neonski žuta i narančasta.

Taj je bazični sportski komad, obogaćen čipkom i volanima, bio ključni element koji je nadahnuo stilisticu Leu Krpan da vješto ukomponira damske retro chic komade s pomalo dječačkim stilom i cijeloj kolekciji doda jedan megapoželjan streetstyle twist.

Slavna eNVy room crno-bijela igra i ovoga puta nije izostala te je u novoj kolekciji osvježena dekonstrukcijom, kosim rezovima i dijagonalama. Monokromatski grafizam crno-bijelih pruga efektno se spaja s delikatnom čipkom, a pomalo futurističku notu kolekciji daju haljine i suknje metaliziranog sjaja te pamučne majice sa srebrnim printom.

Tu su i popularni eNVy room kombinezoni, suknje zvonolikog i tulipan-kroja, lagane pamučne košulje s volanima, hlače mrkvastog kroja, kimona od večernjih i dnevnih materijala te torbice izrađene od srebrene i crne lakirane kože koje su ove sezone nešto manje i još šarmantnije. Haljine su uglavnom izrađene od delikatnog tila koji nježno leluja u pokretu ili su, pak, izrađene od materijala koji su svojstveni sportskoj opremi kao što je mreža od neoprena i scuba.

Kampanju potpisuje fotograf Marko Grubišić, s kojim eNVy room po drugi put surađuje. Lice kolekcije je prelijepa Leonarda Zeba iz agencije Talia Model. Šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za kosu odgovorna Draška Topić. Šeširi su djelo poznatih starih zagrebačkih obrtnika Cahun.

Cijela kolekcija može se pogledati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na 099 23 22 939, a eNVy room možete pratiti putem službene internetske stranice www.envyroom.com, putem službenog Facebook profila www.facebook.com/eNVyroom.hr ili na Instagramu.