MODNO OTVARANJE GODINE KAKVO SE NE PAMTI! Sestre Boudoir predstavljaju kampanju za kolekciju “Spell to Sell”

by | 8 siječnja, 2018

Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju još jednu posebnu kolekciju, satkanu od ženstvenih komada, slojevitih tekstura, čipkastih aplikacija i neodoljivih impresionističkih printeva, koje modna publika danas prepoznaje kao jedinstveni rukopis pod imenom Boudoir.

Dizajnerice uspješno balansiraju između umjetničkog izričaja i prepoznatljivog couture potpisa koji je isprepleten s prêt-à-porter kolekcijom u službi i nužne potrebe da kreacija dođe do krajnjeg korisnika, iz kojeg i proizlazi pomalo ironičan naziv kolekcije “Spell to Sell”.

Izvanredan dio kolekcije sačinjava haljina dizajnirana pomoću IBM Watson programa, super-računala koje kombinira umjetnu inteligenciju i sofisticirani analitički softver, dizajnerice su prve u Hrvatskoj, ali i regionalno odabrane da isprobaju ovaj inovativni program i uključe ga u dio svog kreativnog procesa.

Boudoir Couture kolekcija “Spell to Sell” genijalno je prezentirana inspirativnom fotografskom pričom koju je osmislio i snimio Mladen Šarić, a rezultat je spoj umjetničke fotografije i mode te vrhunsko djelo oboje autora, kako dizajnerica, tako i fotografa. Kampanja za Boudoir kolekciju snimljena je u suradnji s najboljim hrvatskim modnim stručnjacima, fotografom Mladenom Šarićem, te kompletnim timom: Saša Joković (make-up), Milena Maršić, Salon Glamour (frizure), Ivana Pavić (styling), Model Matea (Colors Model Management).