Modni trendovi koji će vladati 2016.

by | 17 prosinca, 2015

Bliži nam se 2016. godina, a modni dizajneri su već u svojim kolekcijama odredili što će se to nositi tijekom sljedeće godine.

Nova godina bit će seksi, avanturistička i pomalo drukčija nego što je bila 2015. Pogledajte u nastavku kakvi modni trendovi nas čekaju u 2016. i javite nam u komentarima što vam se od svega toga najviše sviđa.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

U 2016. u modu će se vratiti hlače s visokim strukom. Bez obzira na to jesu li u pitanju hlače ili traperice, u novoj sezoni bit će prekriveni bokovi.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Prekriveni vrat, trend koji ćemo naslijediti iz druge polovice 2015. godine. Nosit će se marame, nakit i dolčevite koje prekrivaju vrat.

Nicole Kidman

Nicole Kidman

Statement rukavi – poznate dame ih obožavaju. Bitno je da su glomazni, upadljivi, i bit ćete u trendu.

Lily Aldridge

Lily Aldridge

Iako ćemo u 2016. pokrivati vrat, ramena će biti otkrivena. Haljine i kombinezoni ovakvog kroja već pune izloge različitih brendova diljem svijeta.

Amal Clooney

Amal Clooney

Boja 2016. bit će srebrna. I ne samo u vrijeme blagdana, već i u nastavku godine. Srebrne hlače, bluze, jakne i haljine nosit će se sljedeće godine.

Stilizirane i elegantne papuče vraćaju se u modu. Među prvima ih je u svojoj kolekciji za 2016. pokazala Victoria Beckham.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Splash News, Instagram