Najnoviji trend odijevanja? Nošenje dvije haljine odjednom!

Za dvostruko zadovoljstvo

by | 9 kolovoza, 2023
modni trendovi 2023

Slojevito odijevanje nije ništa novo, ali kad je u pitanju odijevanje haljine na haljinu, mnogi su početnici u najnovijem modnom trendu. Savladajte osnove i usvojite ovaj kreativan i zabavan način odjevanja.

Trend nošenja dviju haljina relativno je nov, ali posljednjih godina postaje sve popularniji. Ovaj ste trend možda primijetili na slavnim osobama i modnim blogericama poput Zendaye i Tory Burch, a stigao je i na ulice. Želite li iskušati nositi dvije haljine odjednom, donosimo par stilskih smjernica.

Kako nositi 2 haljine istodobno

Kako kombinirati dvije haljine?

Postoji nekoliko različitih načina na koje možete nositi dvije haljine odjednom. Jedan od načina jest odjenuti kraću haljinu preko dugačke. Ovo može biti sjajan način da kratkoj haljini podarite duljinu i pokrijete noge (kada je to potrebno) ili da stvorite dramatičniji izgled. Na ovaj način, kraća haljina može djelovati poput blejzera ili topa.

No možete napraviti i obrnutno – odjenuti dužu haljinu preko kratke. Ovo posebno fantastično izgleda kad je duža haljina transparentna. Eksperimentirajte s različitim duljinama, ali budite sigurni da vaš cjelokupni look izgleda skladno i uravnoteženo. Da biste to postigli, ne zaboravite i na modne dodatke.

Kad birate dvije haljine, budite sigurni da pristaju jedna uz drugu. Odaberite haljine odgovarajućih boja ili sličnog stila. Ne želite da se previše razlikuju po stilu ili boji jer može izgledati neprikladno.

Inspirirajte se!

Budite hrabre i eksperimentirajte s različitim kombinacijama. Uz malo kreativnosti, svom modnom izričaju možete dodati malo osobnosti i stvoriti jedinstven look koji će, sigurni smo, privući poglede. Trebate li inspiraciju, zavirite u našu galeriju…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dawn Tan (@dawn.tan)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cortne (@cortnebonilla)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympia Gayot (@olympiamarie)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tory Burch (@toryburch)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by obi clothing (@obi.clothing)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INTI (@inti_batikko)

Pročitajte: Tri haljine iz Zare koje nosimo svugdje ovog ljeta

Foto: PeopleImages, iStock/Getty Images Plus