Modni dodaci koje svaka žena treba imati

by | 31 ožujka, 2014

Coco Chanel davno je rekla kako je moda prolazna, ali stil vječan, a njezina se izjava puno puta pokazala kao istinita.

naocare

Ukusi svakog od nas znatno se razlikuju, ali neke modne dodatke bi apsolutno svaka žena koja drži do mode trebala imati, jer ovi dodaci kroz desetke godina raznih trendova i novosti još nisu pali u zaborav. Zašto? Zato što su oni daleko od trendova. Oni zaista jesu oličenje stila, pa zato, ako ih imate u ormaru, vrijeme je da ugledaju svjetlo dana, a ako ih još nemate, svakako ih nabavite jer su ovi modni dodaci investicija za cijeli život.

Biseri

Oni su primjer nakita koji će uvijek biti u modi i vječni su. Sjetite se samo predivne Audrey Hepburn u filmu “Doručak kod Tiffanyja”. Biseri svakoj kombinaciji pridodaju dašak elegancije, glamura i senzualnosti. Kad god se trebate dotjerati, s biserima ne možete pogriješiti.

Crne naočale

Nabavite li kvalitetne crne naočale, imat ćete par koji će vam trajati dugo. Izaberite neki klasičan ženstveni model koji će vam pristajati na većinu odjevnih kombinacija i nemojte se ustručavati za njih dati nešto više novca. To je investicija koja će vam se višestruko vratiti!

Kvalitetan sat

Voljeli nositi satove ili ne, morate priznati da je lijep, kvalitetan sat detalj koji je uvijek lijepo vidjeti. On nije tu samo da pokaže vrijeme, on je svojevrsni komad nakita i od pamtivijeka statusni simbol. Želite li kvalitetan sat koji će vam trajati zauvijek, zaboravite na skupe dizajnerske satove i investirajte u neki od brojnih švicarskih brendova.

Dijamantne naušnice

Bez brige, ne mislimo na sve one predivne kreacije kakve imamo prilike vidjeti na crvenim tepisima. Mislimo na sitne, dijamantne naušnice koje se pričvršćuju ili one s kristalima koje će vam podići apsolutno svaku kombinaciju i naglasiti ljepotu vašeg lica. One su savršen detalj za svaki dan i za sve prilike.

Šal

Zimski šal od kašmira i ljetni svileni šal komadi su koje bi svaka žena trebala imati. Primjereni su i za radni dan i za svečane prilike, ugodni su za nošenje i predivno upotpune svaku odjevnu kombinaciju.

Crveni ruž

On je jedan od klasika koji nikada ne izlazi iz mode. Zato se mora naći u vašoj torbici jednako kao što se u vašem ormaru mora naći mala crna haljina.

Izvor: Nezavisne novine