Modni brend Comma pokazao stvarnu snagu žene

by | 11 rujna, 2020

Ljetos se u prelijepom Münchenu odvijalo snimanje kampanje brenda Comma za jesen-zimu.

Bavarska prijestolnica nudi brojne atrakcije i nadahnjuje svojom fantastičnom kulisom. Na vrtoglavim visinama olimpijskog tornja novu kampanju predstavila je manekenka Ragnhild Jevnes. Suprotno tome, drugi dio snimanja odvijao se na čvrstom tlu studija gdje je model Malaika Girke svojim izražajnim stavom predstavila vrhunac nadolazeće sezone. Tema kampanje je stvarna snaga žena.

Naime, žene vladaju kraljevstvima, postaju predsjednice,sjede na vodećim pozicijama, vode obiteljske tvrtke ili stvaraju u Hollywoodu. Vizija brenda Comma jest približiti se ženama koje žele istaknuti svoju ženstvenosti zračiti na svoj način. Prva jesenska kolekcija ilustrira boje zalazećeg sunca čije zrake prodiru u urbani krajolik i stvaraju nijanse od tamnocrvene, boje karamele, tamnosmeđe pa sve do crne. Laganu ljetnu odjeću prepoznatljivih boja zamijenili su dugi rukavi i kaputi. Comma osvaja svijet novog stila. Igra se krojevima i geometrijskim uzorcima koji i ove godine dominiraju modnim pistama i popularniji su nego ikad. Kao što i priliči brendu, zadržava ženstveni šarm i eleganciju u svakoj kolekciji.

Modni trend jeseni su i uske i široke hlače, čak se i koža ili imitacija kože vraćaju u asortiman garderobe. Modni dodaci također su važni, no ovaj put u minimalističkoj varijanti.