Ovih pet boja izgleda savršeno u kombinaciji s crvenom

by | 22 svibnja, 2024
crveni outfit 2024

Činjenica je da usklađivanje boja u modnim kombinacijama može dramatično utjecati na ukupni dojam i stil koji želite postići, a kako upariti crvenu boju u svemu tome?

Crvena boja, koja simbolizira strast, energiju i živahnost, često je središnja točka pozornosti u modnim kombinacijama i ako je volite nositi, teško da ćete proći nezamijećeno.

A u tome i jest čar, zar ne? Istražili smo kako nositi pet boja u stylinzima kad je crvena primarna!

Pet boja koje izgledaju odlično s crvenom

Crvena i smeđa

Crvena i smeđa čine toplu i zemljanu modnu kombinaciju. Smeđa boja uvijek će savršeno balansirati intenzitet crvene. Ova kombinacija idealna je za jesenske i zimske modne kombinacije, ali nije isključiva ni u drugim godišnjim dobima. Na primjer, crvena haljina u kombinaciji sa smeđim sandalama ili cipelama i torbom u toj boji. Savršen kontrast!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lydia Tsegay (@femmeblk)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Crvena i crna

Crvena i crna zajedno već su na sâm spomen oličje elegancije pa upravo zato s tim bojama nikad ne možete pogriješiti.

Crna boja pojačava dramatičnost crvene, a zajedno će stvoriti jednu lijepu, sofisticiranu kombinaciju. Ovaj spoj je savršen za večernje izlaske ili formalne događaje jer je istovremeno profinjen, a opet toliko moderan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Mory (@tamaramory)

Crvena i bijela

Kombinacija crvene i bijele klasik je koji nikad ne izlazi iz mode. Bijela boja donosi svježinu i čistoću, dok crvena unosi energiju i strast. Ova kombinacija savršena je za ljetne modne kombinacije pa zašto ne upariti crvenu haljinu s bijelim modnim dodacima ili obućom u toj boji?

Crvena i siva

Crvena i siva zajedno su pravi spoj, a siva je posebice popularna proteklih sezona kao hit boja koja se nosi na svakom koraku.

Siva boja smiruje intenzitet crvene te stvara uravnoteženu i elegantnu kombinaciju. Iako neke kombinacije ovih boja mogu podsjećati na strogi formalni i profesionalni look, nije isključivo da ih možete nositi i u drugim varijantama poput svakodnevnog, opuštenog stylinga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Crvena i crvena

Monokromatska kombinacija crvene s crvenom može biti izuzetno moćna i upečatljiva pa ako želite ostaviti dojam da vas svi zapamte – po ovome svakako hoće!

Pročitajte: Trendi kupaći kostimi koji će dominirati ovog ljeta 

Foto: @paucremades/Instagram, Instagram