Modna priča u režiji zagrebačke dizajnerice Kristine Burje oživjela je ulice metropole

by | 4 lipnja, 2020

Tijekom lockdowna, modne stranice bile su dobrodošla distrakcija za mnoge, pogled na lijepe stvari podizao je raspoloženje. I modna dizajnerica Kristina Burja promišljala je o cijeloj filozofiji mode te kako pomoći ženama da nadopune i osvježe svoje ormare s nekoliko ključnih komada, poput haljine i odijela, koji se mogu reciklirati iz godine u godinu jer dobar dizajn zaslužuje trajati.

Krie Design uvijek u prvi plan stavlja siluetu. Najbolje ljetne haljine imaju jednostavnost u svome kôdu, a Krie haljine osvajaju krojem i konstrukcijskim trikovima koji laskaju svakoj figuri. Paleta boja proteže se od nježnih nijansi do crvene i boje fuksije koje su idealne za sunčane dane.

U Kristininim kolekcijama uvijek postoji nešto razmetljivo, na pozitivan način. Njezina odijela su chic i ne izlaze iz mode. Oličenje su ugodnosti i iznenađujuće su modno svestrana. Odličan su odabir za svečane prigode, maturalne zabave i odlazak na posao, a vi ćete se osjećati ugodno i nesputano ma gdje god bili. Kupnja odijela uvijek je dobra investicija jer sako i hlače možete kombinirati s ostatkom svog ormara na više načina.

Dizajnerica Kristina Burja umjesto da se upušta u praćenje trendova, ona ima drukčiji stav prema modi: “Nosi sve što želiš!”, a svi koji biraju Krie žele ostaviti dojam. Najviše je veseli na ulici vidjeti sretnu, samouvjerenu ženu koja sigurnim korakom “gazi” sve probleme, baš poput Paule iz ove inspirativne street style priče by Krie.