MODERNA LJUBAVNA PISMA! Pretvorite svoje WhatsApp poruke u knjigu

by | 21 ožujka, 2017

WhatsApp Book from zapptales

Za vas su povremene poruke koje ste razmijenili sa svojim prijateljima ili s voljenim osobama, no za druge bi vaše WhatsApp poruke mogle biti prava moderna romantična priča.
Kažu kako „tisak izumire“, ali kada je riječ o vašim uspomenama, želite li se stvarno oslanjati na zbunjujuće, neodređene, nematerijalne oblačiće i tako ih prikazati svom budućem naraštaju?

Zapptales vam predstavlja novu uslugu koja vam omogućuje ispis vaših WhatsApp razgovara u formi koju možete držati i zadržati, a to je knjiga.

Kako funkcionira ovaj koncept? Ukratko, potpuno kodiran proces izvozi poruke u Zapptales softver, koji dizajnira naslovnicu, uređuje razgovore po vašoj želji. Isto tako možete izabrati želite li tvrde ili meke korice za svoj dnevnik.

Ideja je nastala kada je suosnivač Daniel Vicen Renner postao ujak i htio je zadržati sve fotografije svoje nećakinje, poruke o njoj i sva sjećanja koja ga vežu za nju. Nakon što su prodali više od 10.000 primjeraka u manje od godinu dana, dokazali su kako je ovaj koncept popularan i kako veliki broj korisnika WhatsAppa želi sačuvati svoje poruke.

Lorena Markoč