MLADA ZVIJEZDA HARRY STYLES u budućnosti bi mogao biti novi James Bond

by | 25 siječnja, 2018

Filmski urednik je, vidjevši pjevača u ratnoj drami “Dunkirk”, mislio da se radi o glumcu s višegodišnjim iskustvom. Tvrdi da bi nakon Daniela Craiga mogao preuzeti ulogu tajnog agenta 007 i odraditi ju kako treba.

“Prirodan je pred kamerom i može utjeloviti bilo koji lik, pa i onaj najpoznatijeg agenta na svijetu”,  komentirao je filmski urednik Lee Smith (58) pjevača Harryja Stylesa (23). Kaže da je Styles pokazao svoj izniman talent u ratnoj drami “Dunkirk”. Tvrdi da mu ne bi trebala biti prepreka to što je puno mlađi od prethodnih glumaca koji su glumili tajnog agenta.

“Snimio je samo jedan film, a kad ga gledate,  imate dojam da se radi o nekome tko ima iza sebe godine glumačkog iskustva. Zamijetio sam ga u “Dunkirku” i nisam znao da je riječ o pjevaču”, ispričao je Smith. Dodao je kako ga je kćer ‘naučila’ tko je Harry Styles i da ne može doseći veću slavu od one koju je postigao glazbom.

Filmski urednik predviđa Stylesu fantastičnu budućnost u glumi i ističe da će baš 2022. biti spreman za preuzimanje uloge agenta 007. Naime, glumac Daniel Craig (47) glumit će Jamesa Bonda u petom nastavku filma o tajnom agentu i to će mu biti posljednji put da igra tu ulogu. Producenti će mu morati pronaći zamjenu jer namjeravaju nastaviti s popularnom franšizom.

“Želim se dalje razvijati u svom poslu, ali oduvijek sam volio tu ulogu i ne mogu biti sretniji što snimam peti nastavak”, rekao je Craig u jednom intervjuu. U jubilarnom, 25. po redu filmu o u slavnom agentu 007, James Bond će doputovati u Hrvatsku, a scenaristi kažu da bi ovo mogao biti sjajan nastavak filma “Spectre”.

Styles je, pričajući o snimanju “Dunkirka”, rekao da mu je na početku bilo zbunjujuće i pitao se što uopće radi. No nakon nekog vremena je počeo uživati i nije mu smetalo provoditi sate plutajući u hladnom moru.

“Opet bih to učinio i imao sam veliku sreću što sam bio dio ovakvog projekta”, zaključio je pjevač.

IZVOR: 24SATA.HR