Mjesečni horoskop (RUJAN)

by | 1 rujna, 2016

 

Ovan

Ovoga će rujna stvari potpuno promijeniti smjer kretanja. Ako se već nećete doslovno vratiti u školu, čekat će vas druge vrste lekcija. Dok se pripadnici ostalih znakova smiruju i pronalaze svoje mjesto, vas će Mars tjerati na bijeg u slobodu, što biste trebali učiniti prije zadnje Mjesečeve mijene. Sloboda ima puno značenja, može biti promjena partnera, a može biti i iskren i otvoren razgovor koji će partneru jasno dati do znanja koji stupanj slobode je vama potreban.

Bik

Ključna riječ za rujan je jednostavnost – budete li komplicirali kod kuće, obit će vam se to o glavu, jer ćete imati hrpu novih problema na leđima u trenu. Zato je dobro biti dosljedan svom znaku, konzervativan i bez nekih novih ideja, jer jedino na taj način možete osigurati mir u domu koji vam je nužno potreban za nove angažmane na poslu. Takav razvoj događaja sigurno se neće pretjerano svidjeti partneru, no upravo jednostavnost pristupa razoružat će sve argumente protiv i moći ćete uživati.

Blizanci

Odlično je praviti se cool, mada je istovremeno teško, pogotovo za vrijeme punog Mjeseca. S puta koji ste si zacrtali mogu vas skrenuti osjećaji prijatelja, ali nakon zadnje četvrti Mjeseca bit će vam znatno lakše reći: “Nemam sad vremena za tako nešto”. Posvetit ćete se obitelji, no nemojte bezrezervno vjerovati svemu što čujete, jer neke stvari se jednostavno moraju dogoditi, na vama je da ih prihvatite na svoj poznati način, uživajući u dobrim odnosima.

Rak

Gledate na krivo mjesto u potrazi za pravom ljubavi. Ili je već imate i jednostavno je ne vidite, ili tek treba doći. Stoga razmislite malo o tome i nemojte se uplitati u neke odnose koji bi vam mogli stvoriti nepotrebne glavobolje, a usput i prilično povrijediti bliske osobe do kojih vam je jako stalo. Okupite obitelj i prijatelje i uz njihovu pomoć napravite sve što treba kako bi vam dom bio mjesto mira i harmonije, a ne bezrazložno stvorenog kaosa.

Lav

Naučili ste raditi kompromise, iako teško, i nije vrijeme da to brzo zaboravite. Sve nesuglasice s partnerom možete izgladiti na taj način, ma kako to vama izgledalo nemoguće. Stoga odlučite sami kojim ćete putem krenuti i kako to mislite izvesti, jer bez obzira djelovali ili ne, naći ćete se u središtu pažnje svojih bližnjih. Kad ste već tamo, na svom omiljenom mjestu, potrudite se i napravite najviše što možete kako za sebe, tako i za partnera.

Djevica

Bit će to vrijeme prijateljstva, ljubavi i svih lijepih stvari koje život pruža. Imat ćete dovoljno kreativnosti pa se možete slobodno s užitkom posvetiti kupovini nove odjeće, namještaja i kućnih sitnica koje vas vesele. U vrijeme između punog i mladog Mjeseca bit ćete osoba koja će najbolje i najlakše komunicirati s bližnjima i suradnicima. Kako je druga polovica mjeseca idealna za komunikaciju s ekipom na poslu i klijentima, pokušajte prvi dio iskoristiti za posao!

Vaga

Ovoga rujna trebat ćete pokazati malo više razumijevanja za partnera, jer biste se inače mogli naći u priličnim nevoljama. U posljednjem ćete trenutku mijenjati svoje planove i nećete se baš dobro pritom osjećati. Ovo pogotovo vrijedi za Vage rođene nakon 11. listopada. Ipak, nemojte se previše oko svega toga uzrujavati, neka vaš moto bude: “Iskoristi dan!”, a partnera povedite sa sobom.

Škorpion

Doći ćete u napast da iskoristite dobru narav osobe do koje vam je stalo u nekim situacijama tijekom rujna, no suzdržite se od takvih djela. Naime, moglo bi vam se to jako brzo obiti o glavu, jer osoba nije toliko naivna koliko možda ponekad izgleda. S ostatkom obitelji budite u korektnim odnosima, i nemojte se niti slučajno petljati u stvari koje nisu vaša briga, jer biste se na taj način lako mogli uvući u dugotrajne i neugodne odnose s ljudima do kojima vam zapravo nije niti stalo.

Strijelac

Osjećate se prilično zaljubljeno i lagano gubite tlo pod nogama, no bilo bi dobro kad biste se malo prizemljili, jer ako to nećete napraviti sami, zadnja četvrtina Mjeseca napravit će to umjesto vas. Bolje je biti pripremljen, nije li? U svemu tome mogli biste zaboraviti ostatak obitelji, a oni vam neće lako oprostiti ako ne ispunite neka obećanja koja ste dali s glavom u oblacima, stoga budite osoba od akcije i napravite sve što trebate kako bi mir u kući bio trajan.

Jarac

Ne budite lažne nade kod partnera i ne dajte obećanja za koja unaprijed znate da ih nećete moći ispuniti. Budite iskreni prema okolini, a najviše prema sebi, jer ćete jedino tako moći stvari držati pod kontrolom. Dom vam je trenutačno najvažnije mjesto na svijetu, i potrudite se da tamo sve bude u redu, zaboravite na neke stare svađe i rasprave, obitelj je na prvome mjestu čak i ako ste se u nekim trenucima u nedavnoj prošlosti osjećali izdanim od njih.

Vodenjak

Znate i sami koliko vrijedite, i nemojte dozvoliti da vas bilo što obeshrabri. Pred vama je dobro razdoblje u kojem će vaše vrijednosti biti prepoznate i nagrađene, stoga ostanite mirni i budite svoji, ali na onaj dobar način. Ne dozvolite vanjskim utjecajima bilo kakvo miješanje u kućne stvari, u svom se domu uvijek osjećate najbolje i najsigurnije, te se potrudite da tako bude i dalje. Vrijeme je za izlazak iz sjene.

Ribe

Venera će pokazati svoju čudnovatu stranu u vrijeme punog Mjeseca, pa kontakti s ljudima, čak i samo radi društva i zabave, neće biti ugodni kao obično. No, nemojte dozvoliti da vas to baci u loše rasploženje, kamoli depresiju, jer stvari se jednostavno mijenjaju i to trebate prihvatiti. Oslonac potražite u partneru i obitelji, štoviše, budite kreativni i raspirite iskru ljubavi koja se sakrila pod pepelom. Dajte mašti na volju.

IZVOR: metro-portal.rtl.hr