Miss Zadarske županije Iva Mijolović poziva sve na odgovornost

by | 7 travnja, 2020
Lijepa Iva Mijolović Miss Zadarske županije 2019. i druga pratilja Miss Hrvatske 2019. putem društvenih mreža pozvala je sve mlade ljude svoje županije kao i sve ostale da se pridržavaju uputa i pravila Stožera jer sigurnost i zdravlje nam svima moraju biti na prvome mjestu.
“Pozivam sve da ostanu kod kuće jer jedino tako možemo zaustaviti širenje korona virusa, a posebno bih pozvala mlade ljude da budu odgovorni jer svojim savjesnim ponašanjem moramo biti uzor i primjer svima . Uvijek sam bila ponosna na svoj grad Zadar i svoju županiju i sad je vrijeme da pokažemo svi skupa zajedništvo te da vjerujemo stručnjacima epidemiološke struke i infektolozima te Stožeru jer samo tako ćemo pobjediti u ovoj bitki , a sve što moramo je ostati doma”, izjavila je lijepa Iva.
Za sve nas u ovoj nastaloj situaciji život je postao preko noći doista težak i same mjere sigurnosti su svima nama dali prostora za razmišljati što i kako dalje ali dali su nam i nešto što je najveće bogatstvo na svijetu, a to je više vremena koje možemo provesti sa svojom obitelji, kako nam je rekla Iva.
Otkad je postala Miss Zadarske županije, lijepoj Ivi život se promijenio preko noći jer je u kratkom vremenu postala traženo lice modne scene, a stalno je na relaciji Zadar-Zagreb, gdje ju svako malo možemo vidjeti na nekom od modnih snimanja.
 Da, život mi se stvarno promijenio otkad sam pobijedila i svakoj djevojci bih savjetovala da se prijavi na izbor jer svi smo kao jedna velika obitelj koja je uvijek tu jedna za druge. Nažalost, zbog nastalog korona virusa sve je stalo i nema više modnih događanja, ali smo zato dobili vrijeme koje možemo iskoristiti za druženje s obitelji te uz puno razgovora, druženja, veselja i smijeha obogatiti naše živote jer užurbani prijašnji način življenja priznali ili ne nam nije to dozvoljavao”, izjavila je Iva. 
 
#stayhome  
foto/styling Cataleya by Martina Ješe