Miss Universe Hrvatske: Pripreme u tijeku

by | 9 travnja, 2014

Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić predat će svoju krunu novoj misici koja će biti izabrana u Opatiji u sportskoj dvorani Marina Cvetkovića sljedeći tjedan 11. 4. 2013.

1463015_655742484448211_500521855_n

Golemo zanimanje vlada za ovim izborom ljepote jer su se u super finalu našle zaista predivne djevojke, i žiriju će uistinu biti jako teško odlučiti se koja je najljepša.

Direkcija izbora Miss Universe Hrvatske odlučila je izbor pokloniti gradu Opatiji jer je i velika obljetnica u samom gradu, a to je 170 godina turizma u Opatiji, stoga ljepota i turizam uvijek idu zajedno.

Predivnih 19 ljepotica se užurbano pripremaju za sam izbor, a samo jednoj će se dana 11. 4. 2013. promjeniti život, jer od nepoznate djevojke postaje poznata osoba koja će tijekom mandata mnogim mladima biti uzor i idol, a na svjetskom izboru će u najboljem svjetlu predstaviti svoju zemlju.

Za sada, koliko znamo, ne zna se koja bi djevojka mogla postati Miss Universe, ali mi imamo svoju favoritkinju koju vam nećemo još otkriti, stoga vam ostavljamo link da glasujete za djevojku koja vam se jako sviđa i za koju smatrate da bi mogla postati nova Miss Univese Hrvatske 2014.

Možete glasovati OVDJE.

Beauty ekipa Ljepote & zdravlja će biti na samom izboru, stoga ćemo vam donijeti zaista zanimljive komentare i fotografije svih sudionika izbora ljepote.

Voditeljica programa će biti prelijepa Ivana Delač, a u glazbenom programu će nastupiti Soul Fingersi, Samuel Lucas i Nermin Puškarić.