Miss Hrvatske za Miss Svijeta

by | 16 rujna, 2014

U četvrtak 18.09.2014. održava se jedan od najprestižnijih izbora ljepote Miss Hrvatske u Splitu.

U predivnoj Dioklecijanovoj palači izabrati će se najljepša hrvatica koja će predstavljati Hrvatsku 14. prosinca u Londonu na izboru za Miss Svijeta.

Iva Loparić Kontek i Maja Kuljiš

Miss Hrvatske i dalje slovi kao jedan od izbora ljepote za kojim vlada najveće zanimanje javnosti i medija, stoga i ovaj put brojne medijske kuće prate sam izbor, dok odličan organizacijski tim i backstage timovi obečavaju prekrasnu večer u Splitu.

Prekrasnih 15 djevojaka se već priprema u Splitu pod budnim okom koreografa Ištvana Varge i nestrpljivo očekuju samo finale koje će se uskoro održati,a prošlogodišnja miss Lana Gržetić će najljepšoj predati svoju krunu.

Grad Split je domaćin ovog izbora jer upravo on je iznjedrio brojne misice, a gostoprimstvo, susretljivost i odlična suradnja sa domaćinom jednostavno je odlučila da najprestižniji izbor ljepote Hrvatske se dovede u grad Split ističu prelijepe organizatorice Maja Kuljiš i Iva Loparić Kontek.

U glazbenom dijelu programa nastupaju Dalmatino i Siniša Vuco, dok program vode Edita Lučić Jelić i Zlatan Zuhrić Zuhra.

Beauty tim koji se brine za ljepotu misica su CATRICE make-up u suradnji s poznatim splitskim make-up artisticama Matijom Marin i Gordanom Šiškov, te pod budnim okom našeg beauty urednika Alena Ljubića.