MISLITE LI DA STE SKLADAN PAR? Evo koje stvari zajedno rade svi skladni parovi

by | 5 lipnja, 2017

Sretni parovi ne postoje samo u pričama nego i u stvarnom životu, a razlike između njih i onih koji se ne mogu pohvaliti skladnim odnosom nisu toliko velike kako biste možda pomislili.

Jedan od prvih savjeta koje će vam dati bilo koji stručnjak za veze je jednostavan – kada ste zajedno, zaboravite na Facebook, Instagram ili općenito svoje mobitele te se posvetite jedno drugome u potpunosti, bez ostatka.

No, uz to ima još pet stvari koje biste trebali obavezno raditi:

Budite prisutni – nema ni telefona, ni gadgeta, ni Fejsa ni bilo čega drugoga kad ste zajedno, samo vas dvoje koji komunicirate.

Ispunjavajte obećanja – preciznije rečeno, pazite na to kakva obećanja dajete, neka to budu samo ona koja stvarno možete ispuniti bez problema.

Provodite što više vremena zajedno – bez obzira na sve obveze i udaljenost, morate pronaći što više vremena za zajedničke trenutke, ponekad i na uštrb drugih stvari jer to će pokazati da ste posvećeni vezi.

Svađajte se, ali pametno – svađa nije nikakav bauk i nema problema ako to napravite na pravi, konstruktivan način koji će riješiti neku situaciju. No, ako se durite, derete i vrijeđate, rezultati su porazni, naravno.

Ustanovite svoje male rituale – dan za kino, večer za sushi i omiljene serije, romantična večera određenim danom tjedna ili mjeseca, dan za prirodu… Bilo što, glavno da se držite toga.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR