Miris citronovca ikonični je miris ljeta

by | 21 srpnja, 2020

Citronovac je biljka, rijetka i dragocjena te poznata po specifičnom mirisu limuna kojeg otpušta nakon dodira. Osim agruma, osjetit ćete svježe, zelene i drvenaste note koje su energizirajuće koliko i umirujuće.

L’OCCITANE ovu, mnogima omiljenu, kolekciju svake godine slavi lansiranjem novog, limitiranog izdanja prepunog proizvoda za njegu tijela šarenih i inovativnih tekstura. Po tome koliko ga kupci vole možemo reći da je citronovac najbolji način za proslavu ljeta.

L’OCCITANE je stvorio i pet u potpunosti novih proizvoda očaravajućih tekstura, koji savršeno nadopunjuju ovogodišnju limitiranu kolekciju: Osvježavajući gel za tijelo, Gel za ruke, Osvježavajuća pjena za noge, Piling za tijelo, Osvježavajući sorbet za njegu tijela.

Granita, sorbet, mousse… koji je vaš omiljeni ljetni desert? Upravo nalik njima stvorene su nove teksture koje će svojim zamamnim mirisom i veličanstvenim djelovanjem ukloniti vrućinu s vaše kože i omogućiti nesmetano uživanje u ljetu.

Klasični citronovac – Limunast. Iskričav. Osvježavajuć.

Sadrži organski citronovac s provansalskih polja. Svježinu limuna koju ćete namirisati i osjetiti pruža jedino vrsta i kvaliteta citronovca koju ubiremo za L’OCCITANEOVU kolekciju.

Citronovac s citrusima – Voćna. Sunčana. Oživljavajuća.

Kombinacija svježine citronovca i vitalnosti citrusnog voća, te dodatak ekstrakata limuna i grejpa, čini ovu kolekciju pravim koktelom energije.

Citronovac s mentom – Raslađujuće. Smirujuće. Aromatično.

Nešto potpuno posebno, poput nevjerojatno osvježavajućeg sladoleda, kolekcija Citronovac s mentom dostupna je ekskluzivno ovog ljeta. Oduševit će ljubitelje mente koja rashlađuje i smiruje tijelo i um.

Umjetnički dodir na ambalažama…

Ove godine, limitirano izdanje kolekcije Citronovac, za L’OCCITANE je osmislila i kreirala mlada umjetnica Ayumi Takahashi. U njezinim ilustracijama prepoznat ćete L’OCCITANEOVE boje i dinamičnost te tipične provansalske simbole.

Na valovima citronovca stižu i inovativni Dezodorans u balzamu te iznimno praktičan Gel za dezinfekciju ruku!

Izuzetan dezodorans Citronovac, novost iz klasične kolekcije Citronovac, obogaćen je sastojcima prirodnog podrijetla i ne sadrži aluminijske soli, alkohol i ftalate. Tekstura puderastog balzama olakšava nanošenje i brzo se upija. Ne začepljuje pore i ne ostavlja ljepljiv osjećaj na koži.

Gel za dezinfekciju sadrži 69 % alkohola, čisti i njeguje vaše ruke te ih obavija laganim mirisom citronovca iz Provanse. Stiže u praktičnom pakiranju koje stane u svaku torbicu!

Sve detalje potražite na www.loccitane.hr