MILEY CYRUS izjavom da je “Sotona njezin novi otac” ostavila sve bez teksta

by | 29 listopada, 2017

https://www.instagram.com/p/BaUMprPhlbZ/?taken-by=mileycyrus

“Sotonu nitko ne razumije, nego mu svi sude prema njegovom izgledu, umjesto prema onome što ima za ponuditi ljudima”, izjavila je pjevačica Miley Cyrus u intervjuu na jednom švedskom radiju, prenosi portal YourNewsWire.com. Pjevačica je opisala svoju vezu s vragom kao očinsku i zaštitničku i dodala da Sotona može biti i nevaljao i perverzan, ali da je to normalno.

“Samo religiozni manijaci vide problem u normalnim stvarima. Došla sam do točke kada je moja veza s njim (vragom) jača nego veza s mojim prethodnim ocem”, rekla je Miley misleći na svog biološkog oca, Billyja Raya Cyrusa. Voditelji su pitali pjevačicu kako se Billy Ray osjeća jer ga je u roditeljskoj ulozi zamijenio Sotona, na što je Miley odgovorila kako njezin biološki otac ne osjeća ništa: “Mislim da je tako. Nisam pitala. Ali nije točno da moja veza s bilo kim drugim ugrožava moj odnos s tatom. Samo se veze razlikuju.”

Pjevačica je istaknula i da svakodnevno dobiva instrukcije od Sotone i rekla da su njegove upute bolje nego Isusove: “Tu sam već bila. Isus je OK, ali je dosadan. On je Sotoni dao lošu reputaciju. Molila sam se Sotoni prošlog petka. Bila sam u nepoznatom gradu u kojem ne poznajem nikoga, a on mi se tiho obratio i rekao mi da se odjenem kao muško. To sam i napravila, izašla sam i hodala, prateći njegov šapat. Našla sam se u kraju poput nekog industrijskog naselja. Odjednom su se pojavila dva muškarca i napala me. Pretpostavljam da se to zove silovanje. Da, bilo je bolno. Ali da budem iskrena, cijelo iskustvo je bilo spiritualno. Bilo je to najnevjerojatnije iskustvo u mojem životu. Kad su obojica završili, gledala sam ih u oči i rekla, ‘Hvalim Sotonu’. Ne znam jesu li su me razumjeli, ali djelovali su smireno.”

https://www.instagram.com/p/BZ2Q2K4hWhx/?taken-by=mileycyrus

IZVOR: STORY.HR