Melvita ima novi neodoljivi miris za veličanstveno ulje argana

by | 16 studenoga, 2020

Melvita oduvijek obožava prirodne sastojke prepune života, ali prema nekima od njih gaji još jače osjećaje – jedan od takvih je organsko arganovo ulje dobiveno Fair Trade trgovinom. Mnogima je to omiljeno biljno ulje koje pomaže revitalizirati i dubinski obnoviti kožu. Zapravo, Melvita ovo ulje toliko voli da njezin tim za istraživanje i razvoj neprestrano traga za različitim dodatcima koji će istaknuti i naglasiti njegovu punu moć. Posljednja varijacija koju su osmilili je mirisna – s nježnim dodirom đurđice. Rezultat je snažno ulje neodoljivog, delikatnog mirisa.

U srcu prirodnog mirisa

Osvježavajuće i poletne note limuna, bergamota, petitgrain naranče i mandarine prostiru put do cvjetnog buketa đurđice. Mirisne note smještaju se u intenzivnoj drvenastoj bazi obogaćenoj cedrom, vetiverom i sandalovinom.

ARGANOVO ULJE: TEKUĆE ZLATO ZA VAŠU KOŽU

Iznimno je bogato omega-9 i 6 masnim kiselinama te sterolima, a samim time pomaže u:

RESTRUKTURIRANJU KOŽE.
Proizvodnji proteina odgovornih za staničnu koheziju, kako bi POMOGAO OJAČATI KOŽU.
Sintezi proteina važnih za hidrataciju kože koji u spoju s poboljšanom staničnom kohezijom, pomažu ODRŽATI OPTIMALNU RAZINU VLAGE u koži.
Stimuliranju obrambene mehanizme kože čineći je otpornijom i POMAŽE ZAŠTITITI KOŽU.

Arganovo ulje s nježnim mirisom đurđice savršeno će se uklopiti u svaku uljepšavajuću rutinu, a njegova moć na koži će se posebno zadivljujuće osjetiti u kombinaciji s Melvitinim izuzetnim vodicama prepunim aktivnih sastojaka.

Arganovo ulje s mirisom đurđice dostupno je u odabranim Müller prodavaonicama, kao i u webshopu www.melvita.hr od studenoga 2020. godine. Detaljnije o organskim, uljepšavajućim uljima potražite na Melvitinim društvenim mrežama na Facebooku (@MelvitaHrvatska) i Instagramu (@melvita.hr).