Megan Fox: Još uvijek vjerujem u bajke

by | 16 siječnja, 2013

Prema mišljenju zanosne Megan Fox, Jeti, Leprečan (junak iz irskog folklora) i čudovište iz Loh Nesa zaista su postojali. Holivudska glumica kaže da vjeruje u sve irske mitove.

“Možda postoji nešto u tradiciji, iz čega su nastali svi ovi likovi. Vjerujem da su nastali negjde drugjde, a ne u ljudskoj mašti. Ono što me odvraća od moje stvarnosti je Jeti, a sva ova bića su moji „slavni“, a ne ove moderne poznate ličnosti.”

Ova novopečena mama trenutačno je u procesu mijenjanja svog tijela, pa se tako i oslobađa tetovaže sa likom Marilyn Monroe, koju je izvjesno vrijeme nosila.

“Počela sam da čitam o njoj i shvatila da joj je život bio veoma težak. Osjetila sam se kao da predviđam sopstvenu budućnost. Nisam željela da vizueliziram nešto tako negativno.”

Zvijezda „Transformersa“ rekla je da je Marilyn podsjeća na Lindsay Lohan, ali u negativnom smislu.

“Marilyn nije bila moćna sve vrijeme. Na neki način Lindsay je kao ona. Bila je nepouzdana i netko na koga se gotovo nikada ne možete osloniti. Imala je sav potencijal koji se može zamisliti, i svog ga je protraćila. Ne želim da idem njezinim stopama.”