Predstavljena tri nova tretmana koji jamče deset godina manje

Revolucionarni novi uređaji mijenjaju pristup estetici lica. Što je novo?

by | 15 studenoga, 2023

Zagreb je ovaj vikend bio centar inovacija u estetskoj medicini, a hrvatski i međunarodni estetski stručnjaci predstavili su vrhunske uređaje koji će na učinkovit i nježan način transformirati izgled i dati željeni rezultat. Koji su to uređaji i kako najutjecajniji dermatolozi, kirurzi i estetski liječnici oblikuju budućnost estetske njege s vrhunskim uređajima.

Energetski gel, frakcijski laser multiFRAX i endoliftingPRO

Dr. Laura Pauletti iz Italije objasnila je djelovanje biotehnologije u Lumixa fluorescentnom gelu koji djeluje kao energetska bomba u stanicama, donoseći nam inovacije koje potiču obnovu kože lica. Uzorci plavog LED svjetla i egzogenih kromofora stvaraju čaroliju na mitohondrijskoj razini, pružajući licu prirodan sjaj i svježinu.

A što kažete na frakcijski laser veličine iPhonea? Martino Luzzara približio nam je kako je moguće da tako mali uređaj donosi snagu velike platforme u ruke liječnika, omogućavajući tretmane koji su istovremeno nježni, bezbolni i visoko učinkoviti.

EndoPRO intralifting uređaj ThermaDAS, predstavljen uz multiFRAX laser, izazvao je oduševljenje među prisutnim stručnjacima jer su rezultati na modelima bili odmah vidljivi i sat vraćen desetak godina unazad, kao da su pred nama bili na face liftingu. Vješte ruke dr. Prolić omogućile su modelima bezbolan tretman iako se radi ispod kože, a rezultat je prisutne ostavio bez teksta. Kvalitetne kliničke studije doprinjele su povjerenju i osigurale znanstveno provjerene podatke o sigurnosti i učinkovitosti aparata. Znanost i znanstveno provjerene činjenice čine razliku, što je ovaj aparat i dokazao.

 

Stručnjaci raspravljaju: Panel o koži bez nepravilnosti

Uzbudljiva panel-rasprava vodila se pod vodstvom dr. Anđele Prolić, okupljajući stručnjake iz područja dermatologije i estetike. Tako su prisustvovali dr. Jeannette Gjuric, dr. Jelena Jakić, dr. Jolanda Kanižaj Rajković, dr. Viviana Kalmar i dr. Borna Pavičić.

Svi dijele uvjerenje da pacijenti traže njegovan i prirodan izgled, a novi uređaji pružaju sigurnost, manju bol te brže i učinkovitije rezultate. Iz tog razloga uvijek su otvoreni za usavršavanje i primjenu novih provjerenih tehnologija.

Nakon inspirativnih predavanja, uslijedila je demonstracija novih tehnologija na modelima. Dr. Anđela Prolić kao glavni edukator provela nas je kroz svijet multiFRAX frakcijskog lasera, Therma D.A.S. uređaja i FB Dermatology kompanije s FLE tehnologijom, predstavljajući proizvode poput energetskih gelova za kožu Lumixa i Kleresca.

Dva dana prepuna pozitivne energije i dijeljenja znanja bila su tek mali dio onoga što slijedi. Zbog velikog interesa, planiraju se individualne radionice, gdje će liječnici imati priliku steći osobno iskustvo na modelima. Prijaviti se mogu zainteresirani liječnici i modeli na [email protected]

Jako edukativan i vikend pun inovacija, druženja s kolegama i, kako je dr. Jelena Jakić rekla, strpljivo uz plan tretmana ne invazivnim tehnikama postižemo značajne i dugotrajne rezultate.

Foto: PR