“Moj omiljeni savjet protiv starenja ne stoji ni centa, a koža će vam biti sjajna i zaglađena”

Tvrdi beauty influencerica

by | 16 kolovoza, 2023

U potrazi za savršenim tenom, čini se da je jedna korisnica TikToka naučila kako usporiti sat. Njezina omiljena metoda za postizanje glatke kože postaje sve popularnija.

Beauty influencerica Lisa (@lisa.beautify) nedavno je na TikToku otkrila kako postiže mladolik izgled. Najbolje od svega? Za ovaj trik s TikToka ne trebate potrošiti ni centa. Njezina tajna pomlađivanja ne uključuje korištenje nikakvih proizvoda, pa je kopiranje njezine metode potpuno besplatno.

 

@lisa.beautify Welcome to Selfcare TikTok 🫶 If you want to learn more facial exercises, check out my face yoga course 🤗 #facemassagetips ♬ People (Sped Up) – Libianca & sped up + slowed

 

Riječ je o šest vrlo jednostavnih vježbi joge za lice. Lisina prva vježba cilja na nazolabijalne bore. TikTokerica i voditeljica tečaja joge za lice, za početak nježno je masirala područje od brade prema nosu, a zatim prema stranama lica.

Njezina drugu vježba, koju naziva face lifter, “podiže” cijelo lice. Fokusirajući se na obraze, masirala je lice od nosa prema očima. Beauty guruica je zatim s oba kažiprsta energično protrljala strane nosa navodeći da ova vježba smanjuje otečenost.

VJežbe za pomlađivanje lica

Lisa je zatim prešla na masažu vilične kosti – kažiprstom i srednjim prstom obje ruke masirala je vilicu s jedne pa druge strane, s pokretima usmjerenima prema uhu.

Petu i šestu vježbu posvetila je području oko očiju. Prva se obračunava sa spuštenim kapcima, a sljedeća cilja na ublažavanje tamnih podočnjaka.

Pročitajte: 5 najboljih krema s kolagenom – za čvrstu i zategnutu kožu bez bora

Foto: iStock/Getty Images Plus

Tagovi: