MARIAH CAREY ZAIGRALA SE u Photoshopu i izazvala bijes fanova

by | 27 studenoga, 2016

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Mariah Carey već su nekoliko puta napadali zbog loše obrađenih fotografija u Photoshopu, kojim ona pokušava stanjiti svoju liniju i svijetu pokazati da je u boljoj formi nego što to uistinu jest. Ipak, čini se da ju te kritike nisu nimalo pogodile, jer je sada opet objavila “fotku” na kojoj je jako očito da ju je popravljala te da je “peglala” svoju liniju. Njezini fanovi odmah su primijetili da pjevačica na fotografiji ima izobličeno rame, ali i bedro. Počeli su je ismijavati u komentarima, a jedan od pratitelja poručio joj je da je to što radi tužno te da bi trebala ili smršavjeti, ili se napokon naučiti služiti Photoshopom.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Drugi su, pak, zatražili od pjevačice neka, umjesto da se stanjuje na “fotkama”, objavi kako uistinu izgleda te bude primjer djevojkama koje se osjećaju posramljeno zbog malo punijih tijela.

Najviše je, pak, bilo onih koji su se čudili zašto uopće koristi Photoshop kada i bez njega izgleda fenomenalno, kao što se vidi na ostalim “fotkama” koje je objavila, a koje nije “popravljala”.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

IZVOR: 24sata.hr