MARIAH CAREY U PROBLEMIMA! U dućanima joj odbijaju kartice

by | 9 srpnja, 2017

View this post on Instagram

Baku I'm on my way! @f1 #bakugp

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Mariah Carey godinama je slovila za jednu od najvećih glazbenih diva, no zadnjih godina uz njezino se ime vežu brojni skandali, kako vezani uz posao, tako i privatno.

A među zadnjima je jedan zbog kojeg se osjećala poniženo i posramljeno. Naime, iako se njezino bogatstvo procjenjuje na 520 milijuna dolara, dok je obilazila dućane na Rodeo Driveu, njezine kreditne kartice su odbijene.

“Kada se to dogodilo u Louisu Vuittonu, mislila je da je pogreška, no kada se ponovilo još tri puta, bilo joj je neugodno”, priča izvor za “Radar Online”.

No Carey se i tada ponašala kao da nema pojma o čemu je riječ za blagajnom jednog od dućana, i vratila se sa skupocjenim stvarima koje je planirala kupiti.

“S njom su bili njezin asistent i menadžerica Stella Bulochnikov, koja je napravila pravu scenu”, dodao je svjedok.

Pjevačica na kraju nije odšetala praznih ruku nego je sve platila gotovinom. Pjevačica je za sve probleme optužila svoju menadžericu, uključujući i otkazivanje, odgađanje i slabu prodaju karata za njezinu turneju s Lionelom Richiejem. I ostalih poslovnih ponuda sve je manje pa je tako zbog slabe prodaje karata otkazala i turneju po Južnoj Americi.

Posljednjih mjeseci Mariah je potrošila hrpu novca na mlađahnog dečka Bryana Tanaku, a prije toga je prekinula i vezu s milijunašem Jamesom Packerom, kojem se nije sviđala njezina rastrošnost. Nakon što su prekinuli zaruke, Mariah je od Packera zahtijevala da joj isplati 50 milijuna dolara, no dopustio joj je samo da sačuva zaručnički prsten vrijedan deset milijuna dolara.

View this post on Instagram

#deadsea #israel

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

IZVOR: 100POSTO.HR

Tagovi: