Stiže knjiga sa svim Barbie modnim outfitima Margot Robbie

by | 2 veljače, 2024
margot robbie barbie knjiga

Sve Barbie modne kombinacije Margot Robbie sada će biti sažete i u novoj knjizi!

Film “Barbie” apsolutno je obilježio proteklu godinu, a Greta Gerwig još je jednom pokazala koliku moć ima. Ružičasta boja prevladavala je outfitima upravo zbog kultnog filma “Barbie”, čiji je glavni lik utjelovila prekrasna Margot Robbie.

O filmu se puno pričalo i pisalo, a od svega ponajviše o njezinim modnim kombinacijama koje je nosila u filmu. Sve obožavatelje ovog filma definitivno će razveseliti vijest da u ožujku 2024. godine izlazi knjiga s najboljim Barbie lookovima. Izlazak knjige predviđen je za 19. ožujka, a stajat će oko 50 eura.

Andrew Mukamal, poznati stilist, odigrao je ključnu ulogu u transformaciji Margot u modnu ikonu 2023. U suradnji s fotografom Craigom McDeanom, Mukamal je kreirao knjigu koja će na jednome mjestu okupiti sve stylinge kultne Barbie.

Svaki outfit u filmu pomno je osmišljen, a na njima se radilo s brojnim poznatim modnim kućama poput Chanela, Versacea, Balmaina i Moschina.

Pročitajte: Cherry red je nova “it” boja: kako je nositi ovog proljeća? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Mukamal (@andrewmukamal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Mukamal (@andrewmukamal)

“Ova knjiga začeta je kao ideja u mojoj dnevnoj sobi dok sam razmišljao o Margotinoj garderobi za promotivnu turneju filma u ožujku 2023. Nikad nisam mogao niti zamisliti da ćemo samo nekoliko mjeseci kasnije biti u studiju i snimati ovaj projekt s timom iz snova. Zahvaljujem se Fabienu, Craigu, Charlesu i svim dizajnerima koji su povjerovali u našu viziju i dali podršku ovom jedinstvenom projektu. Naravno, hvala, ti, Margot što si me uključila u ovo nezaboravno putovanje i što si bila izvanredan i pouzdan partner. Svaki trenutak ovog procesa, svaki razgovor, svaka proba i svaka brza promjena odjeće bili su čisti užitak. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez tvoje nepokolebljive vjere i povjerenja u mene i u moju viziju. Ova je knjiga plod ljubavi i posvećena je svim ljubiteljima Barbie i modnim entuzijastima širom svijeta“, napisao je stilist Andrew Mukamal u opisu Instagram objave na svom profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Mukamal (@andrewmukamal)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Mukamal (@andrewmukamal)

Foto: Instagram, naslovna: @andrewmukamal