Marame domaćeg brenda koje će osvježiti svaku ljetnu kombinaciju

by | 13 srpnja, 2020

Manaro je hrvatski brend iza kojeg stoji Romana Kovačić. Njezina strast i moderan pogled na krojeve se vidi u svakom dizajnu, a vrijeme u karanteni je provela igrajući se novim idejama. Njezina nova kolekcija modnih dodataka je osvježavajuća. Svilenkaste marame različitih uzoraka podsjećaju na ljeto, koktele i uživanje na plaži.

Svaki uzorak nas odvede na drugo mjesto, kao da putujemo svijetom.

Svilena marama Dalmacija će poslužiti kao morski chic dodatak ljetnom šeširu i bijeloj ljetnoj haljinici.

Prednost ove marame je što se može nositi i kao top, koji je trenutno vrlo “in” na modnoj sceni.

rpt

Romana vjeruje kako su uzorci naše Dalmacije jednako bogati i uglađeni poput onih u Parizu te ih je odlučila kombinirati sa pletenim torbama i romantičnim dugim haljinama.

U svoju torbu za plažu, uz kupaći kostim i japanke svakako spremite i maramu Casablanca. U trenucima kada je kosa neposlušna i nemate frizuru, marama će vam pomoći da ju stvorite u nekoliko jednostavnih koraka.

Ukoliko imate pletenu torbu, nju također možete ukrasiti maramom tako da ju zavežete oko ručke na torbi. Kontrast boja i tekstura će podignuti izgled torbe poput onih na naslovnicama modnih časopisa.

Svima nam olakšava pakiranje kofera kada možemo jedan komad odjeće kombinirati na više načina. Otputujte na obalu sa stilom.

rpt

Marakeš marama je inspirirana marokanskom arhitekturom i njenom specifičnom kombinacijom smaragdnih boja i jedinstvenih uzoraka.  Naglasit će svaku kombinaciju sa malo orijentalnog stila. Posebno nam se sviđa ideja korištenja marame i kao remen ili ukras za kosu. Dok će u ovim ljetnim danima lijepo zaštititi vrat od prekomjernog izlaganja suncu.

Vesela marama Slavonija lijepo naglašava preplanulu put u ljetnim mjesecima uz nježni cvjetni uzorak. Inspirirana je dugim ljetnim danima i suncu koje grije prekrasne dugačke ravnice u Slavoniji. Sa ovom maromom ćete uvijek pronaći svoje mjesto ispod sunca.

rpt

Prepustite se svojoj vlastitoj slobodi izražavanja. Prepustite se sebi. Prepustite se uz Manaro design.