Manipulator Cristiano Ronaldo postat će još bogatiji!

by | 28 rujna, 2015

Jedna je od najvećih zvijezda današnjice, jedan od najbogatijih sportaša, ima najviše pratitelja na društvenim mrežama… Ali, sve to nije dovoljno. Slava Cristiana Ronalda uskoro bi mogla postati još veća.

Naime, kako izvještava španjolski dnevni list Marca, jedan od najpoznatijih filmskih redatelja današnjice Martin Scorsese odlučio je angažirati Ronalda i dati mu ulogu u svome novom projektu! Mnogi smatraju da je nogometaš Real Madrida veliki glumac na terenu, a sada će svoje vještine moći pokazati i pred kamerama.

Još se ne zna koga će glumiti. Budući da Scorseseov film ima radni naslov “Manipulator”, a pratit će život talijanskog agenta za nekretnine Alessandra Prota. Glasine kažu da je upravo prema njemu nastao glavni lik u popularnoj knjizi i kasnijem filmu Pedeset nijansi sive.

  A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Zanimljivo, dijelovi filma “Manipulator” trebali bi biti snimljeni u Trump Toweru u New Yorku, gdje je Ronaldo nedavno kupio luksuzni stan. Kakva će biti njegova uloga u filmu, zasad još nije poznato, ali legendarni redatelj “Taksista”, “Razjarenog bika”, “Dobrih momci” i još niza kultnih ostvarenja očito zna zašto je odlučio angažirati nogometnu zvijezdu.

Izvor: Life Content
Foto: Instagram