Mango je predstavio kolekciju donjeg rublja i kupaćih kostima za žene oboljele od raka dojke

by | 23 travnja, 2021
mango, kolekcija, žena, rak dojke

Mango je pokrenuo prekrasnu inicijativu i predstavio novu kolekciju za žene oboljele od raka dojke. Kolekcija se bazira na donjem rublju i kupaćim kostimima, a cilj brenda je zadovoljiti potrebe žena koje su bile podvrgnute ovom zahvatu kako bi im se olakšalo biranje ovog konkretnog odjevnog predmeta, a da ne traže izlaz u korištenju implantata ili da se ne podvrgavaju operaciji rekonstrukcije dojke. Teško je zamisliti svakodnevicu bez udobnog rublja, a upravo ove žene nailaze na taj izazov.

Kolekcija se sastoji od grudnjaka, bikinija i kupaćih kostima s jednom košaricom u raznim bojama i tkaninama. Svi su dijelovi reverzibilni i mogu se koristiti na onoj strani koja vam treba, a u slučaju korištenja proteze, napravljeni su utori kamo se mogu umetnuti. Upravo zbog toga ovo je savršen svestrani dizajn.

žena, rak dojke, kolekcija

 

žena, kolekcija, mango

 

mango, žena, kolekcija, rak dojke

 

žena, mango, kolekcija

Cjelokupna kolekcija izrađena je u Španjolskoj i bit će dostupna na web-stranicama Manga u veličinama od S do XXXL. Sav prihod namijenjen je neprofitnoj organizaciji teta&teta koja je uključena u društvene projekte koji promiču žensku slobodu kroz kreativnost i aktivizam.

I sâm direktor dizajna tvrtke Mango, Justi Ruano, istaknuo je da su prioritet zajednica, kupci. Mango ih sluša, nudi rješenja i prilagođava se njihovim potrebama.

Uz to, važno je stalno isticati važnost pregleda i samopregleda dojki, a upravo to može se promijeniti raznim kampanjama i inicijativama koje će pojačati svijest o ovom problemu.

Izvor: press.mango.com; shop.mango.com