Manekenka i TV voditeljica surinamskih korijena, Ana-Klaudija Štilinović novo je zaštitno lice MARIPE!

by | 6 listopada, 2019

Njezina pozitivna energija, baš kao i egzotična ljepota zarazila je sve! I dok joj je otac iz Zagreba, njezina majka je u hrvatsku metropolu stigla iz dalekog Surinama, najmanje države Južne Amerike koja turiste osvaja prirodnim ljepotama i neobičnim životinjskim vrstama.

„Volim jednostavnu i prije svega udobnu odjeću stoga sam ovo snimanje kampanje prihvatila s oduševljenjem! Sviđaju mi se materijali s obzirom na to da je ovdje riječ o organskom pamuku. Isto tako, super mi je i cijela priča koja stoji iza projekta!„, priznaje mlada diplomantica zagrebačkog Agronomskog fakulteta Ana-Klaudija.

MARIPA je inače brend dugogodišnje RTL-ove televizijske reporterke Marije Pajić koja je na ovaj način najbolje zaokružila svoju ljubav prema modi! U ovim cool majicama do sada smo viđali Doris Pinčić Rogoznicu, Lanu Klingor Mihić, Ivana Pažanina, Antoniju Stupar Jurkin, Anu Begić Tahiri, Anu Miščević, Paulu Sik i mnoge druge.

Ove ljubavne majice prepoznate su i van granica Lijepe Naše pa su ih tako u svoje ormare uvrstili i brojni stranci koji odmaraju u Hrvatskoj. Maripa se nosi od Njemačke, Slovenije pa sve do daleke Koreje.

„Društvene mreže su odlična platforma i omogućuju komunikaciju s cijelim svijetom. Često nam se javljaju i žene i muškarci sa svih strana jer Maripa dolazi i u muškoj verziji. Štoviše, poznati nogometaš Joey Suk naše je zaštitno lice što su itekako pozdravile i pripadnice nježnijeg spola“, s osmijehom priznaje Marija Pajić, kreativna novinarka kojoj je moda i dalje samo hobi!

Tagovi: