Kakvi nas make-up trendovi čekaju u 2020.? Avon ima nekoliko super smjernica

by | 10 siječnja, 2020

Ima nešto u svjetlucavom i sjajnom makeupu koji vrišti ljeto, a zapravo je jedan od TOP makeup trendova ove zime! Svjetlucave oči, blistava koža lica, izražajne pjegice… Ne moramo i biti sjajne i osjećati se sjajno samo u toplom dijelu godine, svjetlucavo je zapravo savršeno za dobar početak.

Blistava šminka omogućuje cjelodnevno eksperimentiranje: kako je baza boje zapravo u svjetlucavom efektu možete si dozvoliti potpun dnevni make-up lica, a da ne pretjerate. Nježnije nijanse omogućit će vam savršen izgled za svaki poslovni poduhvat, blistav look povećat će i dozu vaše samouvjerenosti te nećete skidati osmijeh s lica.

Malo više zlatnog sjaja uz Avonove legendarne olovke za oči i kremasto tekuće mark. Show and Glow sjenilo osigurat će i jače linije i večernji trendy look. Sjajilo na usnama s holografskim efektom upotpunjeno blistavim pjegicama… i spremne ste zablistati.

Uživajte u mnogobrojnim mogućnostima i dozvolite si vrući make-up trend 2020.: stvarno blistav sjaj i upečatljive linije!

Predstavljamo novu Avonovu mark. Show and Glow make-up kolekciju:

SVJETLOST U KUTIJICI

mark. Show and Glow ILUMINATOR

Iluminator u kamenu. Koži pruža svjež i mladenački izgled. Nanesite ga na obraze, vrh nosa, iznad vrha usana i u unutarnji kut oka za nježan dodir sjaja ili laganim potezom preko cijelog lica.

DVOSTRUKI SJAJ

mark. Show and Glow SJENILO I OLOVKA

2u1 tekuće svjetlucavo sjenilo i kremasta olovka za nevjerojatno naglašen pogled. Pet harmoničnih nijansi.

TEKUĆA SVJETLOST

mark. Show and Glow SJAJILO ZA USNE

Holografski trend privlači pažnju, osobito na usnama. Za odvažan sjajan look.

SVJETLUCAVE PJEGICE

mark. Show and Glow SVJETLUCAVI STIK

Čaroban stik sa svjetlucavim česticama za senzacionalan efekt popularnih pjegica na licu.

SLAVIMO 30 GODINA AVONOVIH GLIMMERSTICK OLOVAKA!

Vrući trend 2020: upečatljive linije!

Postojana formula, širok izbor nijansi klasičnih i dijamantnih linija, za obrve, za usne, za oči. Predstavljamo limitirano izdanje 4 nove zlatne nijanse True, White, Rose i Bronzed Gold.