Make-up savjet: Uvijek glamurozno crveno sjenilo

by | 8 siječnja, 2014

Crvena sjenila zastupljena su u različitim stilovima, licu daju poseban šarm i savršeno ističu oči. Sjenila u crvenkastim tonovima preporučuju se i za dnevni i za večernji make-up.

S obzirom na to da je ove zime naglasak stavljen na jake i upečatljive tonove, u bogatoj paleti posebno su se istaknule crvena sjenila. Ove nijanse zastupljene su u različitim stilovima, licu daju poseban šarm i savršeno ističu oči.

Aktualne su sve nijanse – od najsvjetlije s tonom koralja do najtamnije, važno je izabrati odgovarajuću koja pristaje tenu i očima.

Svjetlijim damama savjetuju se i svijetlocrvene nijanse s primjesom ružičaste i narančaste, a tamnijim bordo. Za večernji izlazak možete se poigrati jarkocrvenim sjenilima, kombinirajte s ljubičastom, smeđu, crnom, zlatnom, pink, zelenom…

Ipak, uz jaka sjenila neophodno je da ten izgleda besprijekorno. Puderom i korektorom prikrijte sve nedostatke na licu, posebno ako imate crvenilo i tamne podočnjake. Poželjno je da prije sjenčanja očiju na lice nanesete i malo bronzera u odgovarajućoj nijansi.

Izvor: novosti.rs