Make-up look koji će se nositi ovih blagdana kreirajte u samo jednom potezu

Jednostavno i efektno

by | 5 prosinca, 2021

Istina je, neki od nas još uvijek nisu savladali nanošenje tuša za oči, no oni koji jesu – čestitamo, ovo je vaša sezona.

Vrijeme je da se opustite i postanete odvažniji kad je u pitanju tuš za oči. Na neko vrijeme barem ostavite po strani klasični crni tuš i posegnite za onima u boji, posebno ako je riječ o zelenoj. Iako vam na prvu možda zvuči zastrašujuće, vjerujte nam da je bolji nego što zvuči. Božićni partyji već su krenuli, u nešto skromnijim uvjetima, ali još uvijek su tu, pa imamo odličan izgovor da se napokon sredimo i stopimo sa svim ovim trendovima koji nam već odavno kucaju na vrata.

Dua Lipa već je u punoj spremi kad je u pitanju ovaj look, a i tko bi vas mogao bolje uvjeriti u nanošenje zelenog tuša na oči od nje? Odabrala je limeta zelenu boju, kojom je kreirala dvostruku liniju tušem, kombinirajući je s nebesko plavom i suptilni ostatak make-upa jer vam uz ovako upečatljiv look na očima doista ništa više ne treba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Kendal Jenner još je 2018. za proslavu Nove godine išla na ovaj look jednostavnom zelenom linijom tuša koja joj je dodatno istaknula oči te je savršeno odgovarala uz top koji je tada nosila. Ovaj, nešto jednostavniji, suptilniji, a opet odvažni look mogao bi biti idealan za početak eksperimentiranja s tušem na očima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

 

Foto: Kendal Jenner/Instagram