Make-up brend koji je osvojio Instagram

by | 1 ožujka, 2016

Zaljubljenice u kozmetiku i beauty proizvode izdvojile su ColourPop kao jedan od novih, rastućih brendova u svijetu dekorativne kozmetike koji pretendira postati globalni brend

naslovna

Od kada je Instagram zauzeo veliki dio naših života, sasvim prirodno, osim vlastitih profila, pojavio se veliki broj startup kompanija i brendova koji predstavljaju svoj rad putem onlinea, bilo da su u pitanju neki blogovi ili društvene mreže.

Upravo je to omogućilo veliku dostupnost i uvid u različite procese nastanka proizvoda, kao i dobivanje preciznih instant informacija o najnovijim zbivanjima.

1

Transparentnost je danas na cijeni, te je to iskoristio ColourPop brend koji je, stavljajući fotografije svojih proizvoda, danas dostigao nevjerojatnu brojku od 1,8 milijuna pratitelja na Instagramu…

Sve je krenulo od malih koraka i samog osnivanja u Los Angelesu, da bi vrlo brzo ColourPop uspio oduševiti obožavateljice putem društvenih mreža i počne se enormno širiti… Broj pratitelja je rastao, zajedno s riječima hvale i podrške koje su stizale iz svih dijelova svijeta.

2

Po čemu se ovaj brend razlikuje od ostalih?

ColourPop je brend koji nudi proizvode po vrlo  pristupačnim cijenama, a brat i sestra Nelson, koji su ga osnovali, odlučili su se reklamirati isključivo putem društvenih mreža. Ciljna skupina su im mladi, odnosno milenijska generacija.

To je očigledno bila odlična ideja brenda, jer je Instragram prepun djevojaka koje stavljaju fotografije i swatcheve njihovih proizvoda.

3

Osim toga, još jedna prednost ColourPopa je izrazito pristupačna scena, odlična minimalistička ambalaža nalik vrlo popularnim brendovima i velika ponuda dekorativne kozmetike.

Ljubiteljice brenda posebno izdvajaju njihov učinkovit rad i praćenje tendencija na tržištu, jer ColourPop prati sve svjetske kozmetičke trendove, pa vrlo brzo lansiraju slične proizvode poput popularnih a skupljih proizvoda.

Među različitim proizvodima ColourPopa, trenutačno su najpopularniji ruževi, koji, osim visoke kvalitete, posjeduju i prelijepu paletu boja.

4

5

6

7

Izvor: elle.rs
Foto: Instagram