#MadreDeDios! ZNATE LI da Eva Longoria obožava samozadovoljavanje… A pogledajte tko je još na “vip” listi

by | 23 lipnja, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Jeste li znali da je svibanj bio Mjesec masturbacije?

Da, tako nešto uistinu postoji – i to s pravom! Oko 95 % muškaraca i 89 % žena priznalo je da masturbiraju, većina ih to radi gotovo svakodnevno, a opet, iz nekog razloga, ova tema je i dalje tabu. Realno, masturbacija je sasvim prirodna, sigurna i, da budemo iskreni, sjajna stvar. Nećete oslijepjeti, niti će vam dlanovi naglo odlakavjeti. Ne postoji apsolutno ništa pogrešno u “preuzimanju stvari u svoje ruke”. Štoviše, može vam pomoći da se opustite, pa čak i pozitivno utjecati na vaš seksualni život, jer što bolje poznajete vlastito tijelo, više ćete uživati u seksu. Sve u svemu – hip, hip, hura za masturbaciju!
Smatramo kako je krajnje vrijeme da se progovori o ovoj stvari, a tko je bolji da potakne takav razgovor od slavnih koji, pazite sad, i sami to rade?!

Naravno da se Miley našla na samom vrhu naše liste! Bilo da masturbira na svom Instagramu, na snimanju za naslovnicu Interview Magazine, ili za potrebe spota “Adore You”, Miley nikada nije bježala od ove teme. I to je samo jedan od mnogih razloga zbog kojih ju volimo!

U razgovoru s Conanom o “onoj” sceni u filmu “The To Do List” Aubrey je priznala kako su stvari možda bile malo realnije no što smo to mislili. Iako je očekivala jednostavni kadar u kojem se vidi samo njezina ruka koja se spušta sve niže, to nije bio slučaj. “Pitala sam redatelja što trebam raditi i on mi je rekao, ‘masturbiraj, kao što piše u scenariju.’ ”

Iznenađuje li ikoga uopće što James Franco nema problema s razgovorom o samozadovoljavanu? Jedan od najotvorenijih frajera na sceni priznaje: “Puno sam u hotelima dobar dio svog života. I ne smeta mi, jer puno stvari mogu raditi sam sa sobom. Imam puno toga što moram pročitati za školu ili bilo što… Pitali ste! Dakle, kad sam sam, dosta masturbiram.” Normalno, čovjek mora nekako ubiti vrijeme.

Eva je velika zagovornica masturbacije, tolika da svojim prijateljicama za rođendane poklanja vibratore. Za Contact je ispričala: “Radila sam na filmu i znala sam kako ću biti tamo cijeli mjesec, pa sam upotrijebila dnevnicu da kupim vibrator. Nisam znala uživati u seksu sve dok nisam počela masturbirati… Šteta je što to nisam otkrila ranije… Svi bi trebali (masturbirati).”

Kada već govorimo o vibratorima, Maggie Gyllenhaal glumila je u filmu “Hysteria” koji govori o tome kako su ove spravice izumljene da bi izliječile žene od “histerije”. Do završetka snimanja, Maggie je dobila toliko vibratora da ih je počela dijeliti prijateljicama.

U prošlogodišnjem intervjuu za Playboy, Daniel Radcliffe ispričao je kako je bilo odrastati na setu “Harryja Pottera” i kako je najvažnija stvar koju je otkrio sazrijevajući upravo samozadovoljavanje. Daniel je, naravno, rekao kako je otkrio masturbaciju u vrijeme kada su snimali filmove, ali nikada to nije radio tamo. “Nisam ispitivao ‘Kada će Alan Rickman (Snape) završiti ovu scenu kako bih mogao otrčati natrag u svoju prikolicu.'”