

Sastojci:
- 400 g govedine bez kostiju
- 5 dl juneće juhe
- 2 crvene paprike babure
- 200 g cherry rajčica
- 3 mlada luka
- 2 mlada češnjaka
- 1/2 vezice peršina
- 0,5 dl maslinovog ulja
- 1 žlica jabučnog octa
- mješavina začina, papar
Priprema:
1. U manju posudu uliti juneću juhu te dodati govedinu narezanu na rezance i kuhati dok meso ne omekša, a juha ne zavri. Kuhanu govedinu procijediti i ostaviti je da se ohladi.
2. Crvenu papriku narezati na rezance, cherry rajčice na polovine, luk i češnjak na ploške, a peršin sitno nasjeckati.
3. U odgovarajućoj posudi pomiješati ohlađenu govedinu, luk i češnjak, papriku, rajčice i peršin.
4. U mješavinu povrća i mesa dodati maslinovo ulje i octa, začiniti po želji i sve dobro promiješati.
Izvor: Dobra hrana



