Logitech MK540 Advanced Combo – kombinacija stvorena da traje

by | 15 veljače, 2018

Logitech® (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je danas predstavio Logitech MK540 Advanced Combo, kombinaciju bežične tipkovnica i miša, koja donosi preciznost, udobnost i pouzdanost. Tipkovnica dolazi u standardnoj veličini, a ambidekstralni miš dizajniran je kako bi savršeno pristajao ruci, bez obzira koristite li ga desnom ili lijevom rukom.

Uživajte u poznatom iskustvu tipkanja na udobnoj i preciznoj tipkovnici s osloncem za dlan i podesivim nagnutim nožicama optimiziranim za točnost i smanjenje buke. Ergonomski dizajn miša i mekana gumena površina udobno se uklapaju u dlan, za poboljšano praćenje i preciznu kontrolu pokazivača. Tipkovnica je otporna na prolijevanje tekućine dok su tipke iznimno otporne na habanje.

Kombinacija tipkovnice i miša stvorena je da traje – baterije u tipkovnici nije potrebno mijenjati 36 mjeseci, dok će miš ostati uključen 18 mjeseci bez zamjene baterija.

Povećana produktivnost na dohvat je ruke. Praktični i neophodni prečaci omogućuju izravan pristup medijima, kalkulatoru i stanju baterije. Funkcijskim tipkama mogu se dodijeliti nove funkcije pomoću Logitech Options™ softvera.

Zahvaljujući uključenom Logitech Unifying USB prijemniku, tipkovnica i miš odmah su spremni su za upotrebu, tako da ćete dobiti pouzdanu i šifriranu bežičnu vezu u rasponu od 10 metara, bez ikakvih kašnjenja ili prekida.

Dostupnost

Logitech MK540 Combo bežična tipkovnica i miš od danas su dostupni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549,00 kn. Za više informacija, molim posjetite www.logitech.com