NOVA LIMITIRANA L’OCCITANE kolekcija uljepšat će vam siječanj

by | 16 siječnja, 2020

Dizajnirana da uljepša siječanj svojom temom “Provansa je svuda”, nova L’OCCITANE limitirana kolekcija u suradnji s dizajnerskim duom OMY, unosi pregršt boja u ovu sivu zimu! Zabavite se uz bojivu aplikaciju te u njoj pronađite skriven promotivni kôd!

OBOJITE PROIZVODE, TOBICE, PA ČAK I EKRAN SVOG MOBITELA ILI RAČUNALA!

Dok se bojenje nekad smatralo isključivo aktivnošću za djecu, danas i odrasli uživaju u prednostima ovog hobija, dok su bojanke za odrasle na vrhu liste bestsellera! Proizvodi nove, limitirane karite kolekcije neodoljivi su svojim bojivim ilustracijama koje slave Provansu u gradu. Temeljito pogledajte imaginarne panorame gradova na ovim proizvodima ili u aplikaciji L’OCCITANE&OMY. Ono što se na prvi pogled čini kao obična ilustracija grada, zapravo je ispunjeno ikoničnim elementima koji karakteriziraju L’OCCITANE, kao i ljubav prema prirodi i bioraznolikosti. Za vrijeme bojenja ilustracija, ugodno ćete se iznenaditi primijetivši da se osjećate mirnije, opuštenije.

KLASIČNA KARITE KOLEKCIJA U BOJIVIM PAKIRANJIMA

Pakiranje Karite kreme za ruke od 30 ml samo je djelomično obojeno, tako da ostatak lako nadopunite sami. Veliko pakiranje od 150 ml ne može se bojati – ali kutija definitivno može! Naljepnica na plastičnom pakiranju Ultrabogate kreme za ruke je djelomično obojana, kao i sapun, tako da ilustracije možete sami dovršiti.

L’OCCITANE karite maslac već je dobro poznat svojom posebnošću – 100% organskom podrijetlu i tradicionalnim načinom proizvodnje iz Burkine Faso od strane ženskih zadruga. Partnerstvo s proizvođačima karite maslaca započelo je prije više od 30 godina, nakon što je Olivier Baussan, osnivač L’OCCITANEA, otkrio ovaj izvanredni sastojak na putovanju u tu zemlju.

LIMITIRANE PJENASTE TEKSTURE S MIRISOM LJUBIČICE!

Kako bi nova kolekcija limitiranog izdanja bila još šarenija i mirisnija, L’OCCITANE je odabrao dva omiljena karite proizvoda – kremu za ruke i kremu za tijelo i dodatno ih začinio… Zamijenili su teksture laganim i pjenastima, dodali svježinu mirisa ljubičice i tonirali ih mekom, ljubičastom nijansom. I, naravno, učinili ambalažu bojivom…

Više informacija potražite na www.loccitane.hr