Ljudi koji imaju najstrastvenije ljubavne veze rađaju se u ovim horoskopskim znakovima

by | 28 siječnja, 2020

Mnogi vjeruju da je strast prolazna i da nakon početne faze medenog mjeseca ona jednostavno nestaje te ustupa mjesto čvrstoj, istinskoj ljubavi. Ili, u gorem slučaju, dogodi se prekid ljubavne veze.

No to ne mora biti tako.

U nekim slučajevima ljubavna vatra s vremenom samo raste. Da bi se to dogodilo, ako je vjerovati astrološkim znalcima, potrebno je da se spoje određeni horoskopski znakovi. Prema njima, ovi znakovi imaju najstrastvenije ljubavne veze:

Blizanci i Strijelci

Pozitivni, veseli i uvijek skloni avanturi, Blizanci i Strijelci čine jedan od najboljih parova koji se može zamisliti. Oba su znaka poprilično prilagodljiva, a budući da novim odnosima pristupaju s otvorenim srcem, njih dvoje će zasigurno pronaći zajednički jezik. Oni imaju tendenciju živjeti u trenutku, prepuštati se situacijama u kojima se nađu i uvijek tražiti avanture.

Bik i Rak

Veliki emotivci koji tragaju za sigurnošću i udobnošću na prvi pogled mogu izgledati kao jako dosadan par, ali oni su odličan spoj. Većinu vremena će vrlo rado provesti u krevetu, ali se njihova strast vrlo lako širi i izvan spavaće sobe. Osim toga, poznati su kao jako maštoviti pa im nikada ne nedostaje ideja za ljubavne igrice ispod plahte.

Ovan i Lav

Kad se ta dva vatrena znaka spoje, iskre frcaju na sve strane. Iako su oboje vrlo snažne osobnosti, Ovan i Lav su nevjerojatno kompatibilni zahvaljujući samopouzdanju i senzualnosti kojih im ne nedostaje.

Njihova veza je ispunjena energijom, optimizmom i s uistinu puno akcije u spavaćoj sobi.

Blizanci i Vage

Njihova ljubav je sve samo ne dosadna. Pripadnici ovih znakova su nevjerojatno karizmatični i društveni te svojom pojavom osvajaju sve oko sebe, a glavni zadatak im je svakog dana iznova osvojiti svog partnera.

Vodenjak i Strijelac

Kad spojite dvije neustrašive, radoznale osobe, stvari postaju prilično divlje. Rijetki su oni koji vole eksperimentirati koliko oni, tako da nema sumnje da je ovaj par sklon prepustiti se strastima. Ali njih dvoje dijele više od puke privlačnosti. Vodenjaci i Strijelci cijene svoju individualnost i slobodu, a budući da će poštovati međusobni prostor, njihov će se odnos uvijek činiti svježim i uzbudljivim.

Ribe i Škorpioni

Pripadnici ovih znakova u životu se vode isključivo vlastitim emocijama pa ništa drukčije nije ni kad je u pitanju ljubav. Ti beskrajno znatiželjni znakovi uvijek će htjeti naučiti više jedni o drugima, a njihova će veza s vremenom samo postati intenzivnija i strastvenija.

IZVOR: INDEX.HR