Ljeto u gradu? Pa što! Ljepota&zdravlje vas nagrađuje!

by | 8 srpnja, 2013

Očajavate jer si ove godine niste mogli priuštiti odlazak na more? Ne brinite! Potrudite se i nekome od vas (i vašoj pratnji) priuštit ćemo odličan jesenski provod na Oktoberfestu u Liebochu!

Najluđi provod u rujnu
Odlična glazba, mnoštvo ljudi iz svih dijelova Europe, odlična gastronomska ponuda štandova s tradicionalnim austrijskim jelima, ostali zabavni sadržaji te, naravno, pivo u potocima razlog su da ove godine posjetite austrijsko mjesto Lieboch koje se nalazi 8 kilometara od Graza. Naime, ondje će se u periodu od 26. do 29. rujna održati 1. Liebocher Oktoberfest. Od poznatih izvođača nastupit će Dj Antoine, Alexandra Stan, Richard Lugner i mnogi drugi. Za vrijeme trajanja festivala shuttle busevi vozit će iz Graza i drugih obližnjih mjesta. Ulaznice stoje svega 95, dok all inclusive karte možete nabaviti po cijeni od 420 kuna.
Prodajna mjesta: MARBIStours travel agency.

Ljepota&zdravlje vas nagrađuje…
Najsretnijem među vama poklanjamo dvije all inclusive ulaznice! Sve što morate učiniti jest poslati nam na e-mail adrsu [email protected] sliku koja pokazuje da se odlično možete zabaviti i u gradu! Šaljite nam fotografije s roštiljade s društvom, piknika u prirodi, provoda na ulicama svoga grada… Budite kreativni i osigurajte sebi i boljoj polovici/prijatelju(ici/bratu/sestri… priliku za odličan provod! Pobjednika ćemo objaviti dana 1. kolovoza, kada vas ujedno očekuje novi izazov jer ćemo podijeliti još dvije ulaznice za ovaj austrijski festival!

Čekamo vaše fotografije! 🙂