Ljeto je pri kraju, a mi vam donosimo najbolju njegu za kosu nakon ljeta i mora!

by | 24 kolovoza, 2015

Nakon kupanja u moru i izlaganja suncu, vaša kosa je oštećena i ispucana te treba posebnu njegu! Na ljetovanju smo svi opušteniji i normalno je da manje pažnje posvećujemo tretmanima i samoj njezi kose. Zato je, nakon povratka kući, odlazak frizeru jedna od najboljih odluka!

S frizerom se na početku konzultirajte oko daljnje njege kako vašu kosu vratiti u njezino veličanstveno stanje.

Stručnjaci savjetuju, kao prvi korak osvježenja kose, naravno, šišanje oštećenih vrhova. Tako frizura ponovno dobije svoju formu i kosa već izgleda zdravije. Ako nemate preveliki izrast, nemojte odmah bojiti kosu, već je nahranite posebnim preljevom koji vraća kosi njezinu prirodnu pH vrijednost i time zaglađuje samu površinu vlasi, čineći je sjajnijom i punijom. Nakon toga je ona ponovno gipka, sjajna i izgleda zdravo, a taj efekt svi želimo.
Na tržištu postoje i luksuzni tretmani koji se rade u odabranim salonima jer zahtijevaju stručnost i iskustvo, a imaju visoko koncentrirane čudotvorne sastojke poput mimetičkog kavijara i dragocjenih molekula Abyssine, koji nakon tretmana potpuno regeneriraju vlasište i kosu.

Kosa je strukturno jača, dubinski nahranjena, a boja zaštićena od ispiranja. No nakon tretmana u salonu tu nije kraj, sad vi nastupate! Daljnja njega kose nastavlja se kod kuće, što je jako bitno.

Uz odgovarajuću njegu šamponom koji je baš za vaš tip kose, maske koja obnavlja i oživljava strukturu kose, a smiruje i ublažava iritaciju vlasišta, nikako nemojte izostaviti suho ulje koje je važno za svakodnevnu njegu, a proizvođači su se potrudili obogatiti ga i ugodnim mirisima popularnih parfema.

Slušajući sve ove savjete, vaša kosa ponovno postaje lepršava i mekana, i ne treba je više vezati u rep i skrivati od pogleda!

GT SALON za časopis Ljepota&zdravlje Hrvatska