Ljepota&zdravlje poklanja vam pet haljina Diane Viljevac!

by | 31 ožujka, 2016

Budite kraljica uz haljinu Diane Viljevac!

Diana Viljevac jedna je od najpopularnijih dizajnerica mlade generacije u Hrvatskoj. Mi smo vam odlučili pokloniti pet najtraženijih modela iz njezine posljednje dvije kolekcije, za koje vjerujemo da će vas oduševiti. Showroom Diane Viljevac nalazi se na adresi Šenoina 11 (drugi kat), a sve o kolekcijama možete doznati na www.dianaviljevac.com, ili na iOS i Android aplikaciji “Diana Viljevac”.

Gotovo svaka haljina Diane Viljevac ukrašena je prekrasnom čipkom, a u nju je uloženo puno sati rada. Bež haljine uvijek su hit, jer koja dama ne voli izgledati nježno i kao princeza? Upravo ova haljina Diane Viljevac takvom će vas i napraviti.

Proljeće i ljeto savršena su doba za zabave na otvorenom, a Diana Viljevac to itekako zna. Mala crna haljina nikada nije izgledala tako dobro, i tako elegantno kao sada s potpisom Diane Viljevac. Jednostavna a opet dovoljno izazovna, zahvaljujući ručno našivenoj čipci na grudima. Haljina se može i “ublažiti” jednostavnim podizanjem tkanine koja se nalazi ispod čipkastog dijela, te se njome prekriju grudi.

Diana Viljevac dokazala je još jednom kako se jednostavna mala crna haljina može “podignuti” vrlo jednostavnim, a zanimljivo iskrojenim rješenjem. Crna haljinica, koja prati tijelo, malo šira u donjem dijelu da bi se stekao dojam zamamnih bokova, podigla se na jednu skroz novu, elegantnu razinu crnim zvonastim rukavima koji su ukrašeni bogatom plavom čipkom.

Kao što smo prije napomenuli, bež haljine uvijek su hit, a u kombinaciji s crnom postaju aposlutni predmet obožavanja. Diana Viljevac vam, zajedno s nama, poklanja ovu prekrasnu haljinu za proljetno-ljetne poslijepodnevne zabave, u kojoj ćete zasigurno biti glavna zvijezda.

Nađite nam jednu damu koja ne voli duge, elegantne haljine u kojima može pokazati svoj šarm i svu svoju raskoš. Duge, elegantne haljine idealne su za svečanosti poput večere u hotelima, bitnog prijama, ili pak vjenčanja. Haljina koju vam poklanjamo dobro vam je poznata iz spota Jelene Rozge, gdje ju je upravo ona proslavila, i zahvaljujući njoj postala je i najtraženija haljina sezone. Upravo tu, najtraženiju haljinu Diane Viljevac, mi vam poklanjamo!

PRAVILA!
Da biste osvojili vama omiljenu haljinu poznate Diane Viljevac,  morate napraviti sljedeće:

  • => KUPITI časopis Ljepota&zdravlje te napraviti selfie s naslovnicom
    => Selfie sliku objaviti na Facebook zid stranice Ljepota&Zdravlje Hrvatska ili na vašem Instagram profilu uz hashtagove #dizajneridaruju #dianaviljevac #ljepotaizdravlje #ljepotaizdravljehrvatska @ljepotaizdravljehrvatska @dianaviljevac

VAŽNO!
Dobitnice haljina bit će objavljene u sljedećem izdanju časopisa Ljepota&zdravlje, koji će na kioscima biti 31. 4.

Pripremio: Nikola Grbin
Fotografije: Zvonimir Ferina
Model: Borna Čurković
Make-up: Kasandra Draganić