Linija stolića s kalendarom za zalijevanje biljaka oduševit će sve biljkoljupce

by | 12 ožujka, 2021

Sve više ljudi svoje domove bira ukrašavati prirodnim cvijećem te lončanicama iz kojih ponosno izranja novi život.

Briga o bilju i cvijeću mnogim je ljudima postala vrsta terapije te brige o sebi. Mnogi ljudi, koji uživaju u sadnji, presađivanju te njegovanju bilja, reći će vam kako je to posao koji smiruje um te kako rezultati rada donose neizmjernu sreću. No kao i kod svakog hobija koji s vremenom preraste u ljubav, i kod uzgajanja bilja traga se za što boljim alatom, materijalom te pokućstvom.

Kako bi u vaš dom unijeli posebnu dozu prirode te ga učinili ljepšim i funkcionalnijim, domaći brendovi Modulos i [ kutnakvadrat ] udružili su snage te stvorili liniju stolića Botanical koja odiše posebnošću. Stolić, koji možete pronaći u tri varijante – Botanical Mist, Botanical Temple te Botanical Cocoa, dolazi s posebno kreiranom betonskom teglicom za bilje te kalendarom-podsjetnikom za zalijevanje. Osim tri jedinstvena dizajna otisnuta na površini stola, Botanical linija nudi i posebno dizajnirano postolje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Modulos (@modulosfurniture)

Naime, postolje je oblikovano tako da se jednom stranom može uvući ispod drugog namještaja kako bi se stolić što bolje uklopio u vaš dom. Isto tako, možete birati između dviju visina postolja. Teglica, koja se bazira na popularnoj liniji posuda Planetarium, ne mora nužno biti iskorištena za bilje, u njoj možete držati i svježe voće. Betonska teglica te postolje izrađeno od visokokvalitetne brezine šperploče zaštićene su ekološkim premazom na bazi vode i prirodnog ulja, koji nisu štetni za okoliš. Više detealja oko proizvoda te naručivanja istih možete pronaći OVDJE.

Foto: PR