Nova linija za njegu kose uklanja višak kalcija i kosi vraća prirodan sjaj

Kérastase ponovno oduševljava!

by | 27 veljače, 2024

Lepršavi flippy bob, duga kosa s raščešljanim valovima ili shag cut? Uz koju ste god frizuru odlučili briljirati u 2024. godini, prije svega potrebna vam je baza, a to je zdrava, sjajna i njegovana kosa.

Lijepa kosa oduvijek je bila predmet želja žena diljem svijeta pa ne čudi što joj posvećujemo jednaku količinu pažnje kao i koži lica. Sada, uz novu kolekciju Kérastase Première, postići zanosan izgled kose lakše je no ikad!

Kérastase Première donosi revoluciju

Očiti krivci za beživotan izgled kose su pretjerano izlaganje suncu i vrućim aparatima, nekvalitetne boje za kosu, stalno nošenje gumice i nemaran odnos prema kosi, no stručnjaci upozoravaju da postoji i jedan izuzetno bitan uzrok beživotnog izgleda kose na koji rijetko tko sumnja. Riječ je o kalciju u vodi, koji jednako šteti zubima i koži kao i kosi, a zbog čijih nakupina kosa poprima “otužan” izgled.

Linija Kérastase Première vraća kosi snagu za 99 %

Srećom, pronašli smo ne samo jedan proizvod već cijelu kolekciju posvećenu tom problemu koji dolazi iz kreativnih laboratorija stručnjaka slavnih po činjenici da su za svaki problem kose uspjeli pronaći odgovarajuće rješenje. Riječ je o divu iz svijeta frizura i njege kose, slavnom kozmetičkom brendu Kérastase koji se u svojoj novoj kolekciji Kérastase Première posvetio uklanjaju nakupina kalcija iz kose.

Mi smo ih sa zadovoljstvom isprobali i moramo vam otkriti da su fantastični!

“Hej, kako ti kosa odjednom izgleda tako dobro?” kompliment je na koji se morate naviknuti ako želite koristiti proizvode iz linije Kérastase Première

Istina je, proizvodi brenda Kérastase uistinu su djelotvorni, a to već vjerojatno dobro znate ako ste ih koristili ili čitali kako ih hvale brojne celebrity it djevojke i ugledni frizeri.

Najnovija istraživanja pokazuju da je osam od deset žena zabrinuto zbog oštećenja kose, a 41 % žena traži rješenje protiv pucanja vlasi. Kao što smo već napomenuli, kalcij nije vaš prijatelj, ali kolekcija Kérastase Première jest.

Kolekcija Kérastase Première stvorena je kako bi kosu oslobodila svih nakupina koje nanosimo kad ispiremo šampon i regenerator vodom iz vodovoda. Za rješavanje tog problema Kérastase je osmislio niz proizvoda pa su tu kupka za kosu, regenerator i maska te moćni proizvodi poput seruma i ulja za kosu, koje svakako valja isprobati.

Tajna uspjeha linije Kérastase Première? 8 % aktivnih sastojaka!

Što je potrebno za revolucionarnu liniju kose? Savršen omjer aktivnih sastojaka i tajna receptura stvorena za rezultate koji oduševljavaju.

3 % limunske kiseline

Ova organska kiselina djeluje od površine do jezgre kako bi intenzivno uklonila nakupljeni višak kalcija, pomažući u neutralizaciji beživotnosti i tmurnog izgleda kose.

5 % glicina

Nakon što se kalcij ukloni, ova aminokiselina prodire u unutarnji sloj kose pomažući ponovnom povezivanju prekinutih keratinskih lanaca, značajno smanjujući lomljivost.

Svi proizvodi pomno su kreirani od sastojaka spremnih za borbu protiv kalcija.

Kosa već nakon prvog pranja i tretiranja maskom izgleda sjajnije i mekše, dok nakon nekoliko tjedana korištenja, izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Tamna kosa gubi onaj dosadni sivkasti sjaj, a plavokose kolegice primijetile su da je njihova boja vibrantnija.

Ravna kosa dobiva ženstvenu lepršavost, a kovrče nekako ljepše stoje… Kao da je kosa doživjela novo buđenje te je spremna za novo, moćno godišnje razdoblje – proljeće.

Što se sve nalazi u kolekciji Kérastase Premiere?

Ako svojoj kosi ove godine želite priuštiti makeover, predlažemo da svakako potražite proizvode iz kolekcije Kérastase Première. Ovi proizvodi sadrže snažne sastojke, osmišljene za vraćanje snage i sjaja kosi kroz luksuznu tehniku ​​nanošenja slojeva.

Evo što se sve nalazi u kolekciji koju je vaša kosa već dugo čekala:

Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateur

Tretman s dvostrukim djelovanjem za uklanjanje kamenca i obnavljanje oštećene kose prije šamponiranja. Uklanja kalcij i jača snagu kose, čineći je jačom, glatkom i sjajnijom.

Bain Décalcifiant Réparateur

Dekalcifikacijska obnavljajuća kupka za oštećenu kosu. Ovo je uistinu moćna kupka bogatog dvostrukog djelovanja koji djeluje iznutra i izvana te uklanja kalcij, a pritom jača i obnavlja oštećenu kosu.

Fondant Fluidité Réparateur

Regenerator za obnavljanje, dekalcifikaciju i omekšavanje oštećene kose. Uklanja prekomjernu dozu kalcija koji se taloži na kosi, a zatim popravlja oštećenje u učinku dvostrukog djelovanja, vraćajući mekoću, vlažnost i snagu.

Masque Filler Réparateur

Obnavljajuća maska ​​za kosu protiv lomljenja koja vraća hidraciju i jača sve tipove oštećene kose.

Sérum Filler Fondamental

Serum za “popunjavanje kose” koji se ne ispire i obnavlja protiv lomljenja. Ovaj serum protiv kovrčanja zatvara i popunjava pramenove kose i štiti ih od topline alata za oblikovanje, ostavljajući kosu sjajnom i snažnom.

Huile Gloss Réparatrice

Ulje za obnavljanje jačanja sjaja za oštećenu kosu pun je pogodak ako smatrate da je vašoj kosi posebna posebna njega.

Kosa o kojoj ste sanjali udaljena je samo nekoliko pranja kose!

Foto: PR