Lindsay Lohan piše svoje memoare

by | 17 prosinca, 2013

Linsay Lohan trenutno radi na svojoj autobiografiji u kojoj će otkriti sve detalje iz svog burnog života.

Problematična zvijezda nedavno se u New Yorku susrela s agentom s kojim je razgovarala o ovom projektu. Iako je knjiga u ranoj fazi, Lindsay ju je počela pisati tijekom svog boravka na rehabilitaciji u obliku dnevnika.

Očekuje se da će u njoj otkriti sve o svom životu, otkako je kao dijete postala zvijezda, preko tinejdžerskih dana, navodnog uzimanja narkotika, veze sa slavnim osobama, probleme sa zakonom i posjete rehabilitacijskim ustanovama.

Otkako je u lipnju okončala liječenje u jednoj ustanovi u Los Angelesu, glumica se preselila u New York i započela znatno mirniju fazu svog života. U tome joj je pomogla američka voditeljica Oprah Winfrey, s kojom je potpisala ugovor vrijedan dva milijuna dolara za snimanje dokumentarne serije o njezinom oporavku.

Jedna od stavki u ugovoru je da Lindsay navodno mora ostati trezna. Ipak, prošlog mjeseca ponovno se našla u središtu skandala kada je optužena kako je natjerala svog prijatelja da pretuče bogatog nasljednika Barrona Hiltona na jednoj zabavi u Miamiju.

Autor: Life Content
Foto: Fame