Lijepa Sonja Kovač prva je isprobala nove Larie kreacije!

by | 20 travnja, 2016

Još od davne 1873. godine, kada je Levi Strauss napravio i plasirao prve traper hlače, pa sve do danas, jeans je predmet obožavanja. Nema osobe koja nema barem dva para traperica u svom ormaru, no poznata zagrebačka dizajnerica Marina Lacković jeansu je dala jednu sasvim novu dizmenziju. Njezin brend Larie, koji s razlogom obožavaju mnoge hrvatske trendseterice, tako je upotpunjen capsule kolekcijom s prekrasnim jeans haljinicama koje su must-have ovog proljeća.

Marina se tako poigrala modelima i dezenima te napravila mini kolekciju od devet modela. Sve haljine povezuju slični volani, pa je tako u svaki model utrošeno i po pet metara materijala koji čine taj zanimljiv i iznimno moderan modni detalj. Bogate volanima, dodatno su ukrašene trakama u boji. Uz klasičan tamnoplavi i svjetloplavi jeans, u mini kolekciji nalazi se i cvjetni jeans, s bijelom, plavom i crnom podlogom.

Larie je za ovu capsule kolekciju inspirirala svevremenska i najpopularnija lutka Barbie. Lutka koja je obilježila Marinino djetinjstvo u kasnim ’80-ima i ranim ’90-ima. Haljine su dobile i imena upravo po Barbie i njezinim sestrama i prijateljicama, pa tako imamo redom Barbie (Barbie black), Cindy, Skipper, Shelly, Teresa (Teresa White) Midge i Stacie.

Do danas, haljinice su našle put do brojnih srca, pa je tako ove vesele haljinice u svoj ormar pospremila blogerica i glumica Sonja Kovač, čije odjevne kombinacije možete pogledati ovdje. Svoju haljinu možete pronaći, pogledati i naručiti putem Marinine Facebook stranice.